De familienaam Abelbasov: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abelbasov is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abelbasov. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abelbasov toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abelbasov.

De heraldiek van Abelbasov, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abelbasov zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abelbasov beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abelbasov voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abelbasov

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abelbasov achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abelbasov achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abelbasov achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abelbasov achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abelbasov bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abelbasov

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abelbasov niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abelbasov-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abelbasov, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abelbasov, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Avellana Cross - 1. Kruis gevormd door vier hazelnoten.
 • baas over - (V. Surmoned Chief).
 • Barra-Faja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de bar en de gordel.
 • Bom - 1. Deze figuur wordt normaal weergegeven in de vorm van een bal en dat er een vlam uitkomt.
 • Cabine - 1. Deze constructie wordt weergegeven, geleid met het dak van stro en de wanden van stammen of steen. Het schildert zijn natuurlijke of zilveren en gouden kleur.
 • Cartela liggend - 1. Cartela waarmee in tegenstelling tot zijn natuurlijke positie zich in horizontale positie bevindt.
 • Cruz Chief - 1. Het is het resultaat van de vereniging van de baas en het kruis.
 • dit wat - 1. Lang en smal -bladeren zwaard van driehoekig gedeelte van zeer scherpe tips Witwapen Geschikt om pijn te doen (Lunge).
 • Eik - 1. boom die wordt weergegeven met botstam en kronkelige takken. Alles wordt meestal gepresenteerd met Sinopel, natuurlijk, betrokken. Symbool van stevigheid, sterkte, deugd en weerstand. De middeleeuwse heraldische eik wordt vertegenwoordigd met stam en v
 • Felheid - 1. Term gebruikt om elk dier aan te duiden dat de tanden leert. 2. Wanneer de vissen worden geverfd met de staart en de vinnen van gules, zijn de walvissen en de dolfijnen meestal.
 • Gearceerd - 1. Zei over de stukken en figuren die niet plat zijn en markeren een schaduw. In sommige verdragen wordt aangegeven dat de meubels plannen moeten zijn, zonder schaduwen of reliëfs.
 • Gewei - 1. Wanneer een dier wordt vertegenwoordigd met zijn kroonlijst, is het zijn eigen kroonlijst, altijd met de meest acute of terminale onderdelen die aan de baas zijn gericht.
 • gouden arend - 1. Het heeft een verspreide staart, grimmige kleur en bereikt een grotere grootte dan de gewone
 • Intern - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in een houding van wandelen, meestal in de richting van de rechterflank van het schild. Een schrijver gebruikt deze term ten onrechte om een ​​menselijke figuur aan te geven die wordt geplaatst of in e
 • Kalf - 1. Het kenmerk is om je te vertegenwoordigen zonder kroonlijst.
 • Knoestig - 1. Zei door sommigen tegen de kofferbak van de bomen en andere heraldische figuren. 2. geciteerd door sommige auteurs voor de tegenstrijdigheid en uit. (V. ContradeSbrancado, UIT).
 • Kofferbak - 1. Er wordt gezegd van de stok of het gebroken stuk in stukken, zonder de vorm van je figuur te verliezen. (V. afgekapt).
 • Livrei - 1. Bibliotheek kan eer, ceremonie en service zijn. De eerste werden en worden gebruikt door de soevereinen, de grote heren, militaire en heren van de bevelen. De tweede voor de koningen van wapens, kwaleerden, farute, volhardend, rit
 • organiseren - 1. Samenstelling van heraldiek die wordt gebruikt om verschillende wapens in één blazon te vertegenwoordigen, in het algemeen om de verschillende familieallianties te onderscheiden die een schild bevatten. 2. Organisatie van de verschillende cijfers, meub
 • Schild - 1. Volgens juli van Atienza in zijn woordenboek weerspiegelt het deze term, het kan een scude zijn. (V. escudete).
 • Schildpad - 1. Dit dier wordt weergegeven uit de schaal, kop, benen en staart. Dit embleem is een heraldry -relikwie van de kruistochten. Misschien om de trage inspanning te betekenen, maar constant in de strijd om het christendom op te leggen. Volgens sommigen
 • Semipalo-Barra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de balk.
 • Sleuren - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat vastzit of binnen wordt getrimd.
 • stok - 1. Figuur die wordt weergegeven door een draak of leeuwkop meestal met een open mond, overspoelen of bijten van een vlag, stuk of figuur. Figuur veel gebruikt in Spaanse heraldiek.