De familienaam Abellan-garcia: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abellan-garcia is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abellan-garcia. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abellan-garcia toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abellan-garcia.

De heraldiek van Abellan-garcia, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abellan-garcia zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abellan-garcia beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abellan-garcia voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abellan-garcia

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abellan-garcia achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abellan-garcia achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abellan-garcia achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abellan-garcia achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abellan-garcia bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abellan-garcia

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abellan-garcia niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abellan-garcia-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abellan-garcia, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abellan-garcia, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aspada Cruz - 1. Gebruikt door keizer Carlo Magno. Samengesteld uit kruis in "P" en in het midden een mes. Symbool van Christus.
 • Barbican - 1. Saetera of Tronera in kastelen of sterke punten.
 • beschadigd - 1. Term gebruikt door sommige oude auteurs. Er werd gezegd toen het veld, riemen, stokken en andere genuanceerde van verschillende kleuren en folkvormige emaille of arabeske figuren van verschillende email of hetzelfde emaille. Zeer gebruikt in wat arsena
 • Cabriado - 1. Er wordt gezegd van het schild of de wrongel van metaal- en kleurgeiten afwisselend. (V. Chevronado).
 • Een schild samenstellen - 1. Stel een blazon samen met alle precieze elementen, belastingen, begeleidingen, externe en interne ornamenten, volgens de heraldierregels.
 • Figuur - 1. Term gebruikt in Spaanse heraldiek om de objecten of belastingen te definiëren die het wapen sieren. Ze kunnen worden onderscheiden in natuurlijke vormen: dieren, groenten, mensen met hun leden of een deel van hen, elementen zoals aarde, water, vuur
 • Gearceerd - 1. Zei over de stukken en figuren die niet plat zijn en markeren een schaduw. In sommige verdragen wordt aangegeven dat de meubels plannen moeten zijn, zonder schaduwen of reliëfs.
 • Gebonden - 1. De stukken of figuren vastgebonden door een tape of koord. 2. Term die is aangewezen aan de havik of roofvogel die zijn benen draagt ​​vastgebonden door een koord. (V. liadas, liado).
 • Geborduurd - 1. Er wordt gezegd van elk stuk dat de rand van verschillende email heeft. Het is synoniem met filet. Gebruikt op kruisen, banden, confalonen, chevrones en de en thema's. enz., die de randen van verschillende email hebben en dat is regelmatig een filet va
 • Holding, Anglesada - 1. stuk waarvan het profiel bestaat uit tangens semicirkels. 2. De stukken of het kruis, waarvan het buitenste deel wordt gevormd door kleine cirkels. 3. Partitielijn gevormd door kleine semicirkels, met de tips uit. (V. Anglelada,
 • Lijn - 1. De dikte is het achtste deel van de Orla tot het onderscheid van de filet die een kwart heeft. Het kan worden weergegeven in een gordel, band, kruis, orla. Het symboliseert Bastardía. (V. filet).
 • Oud - 1. Er wordt gezegd van de kroon met piramidale stralen, waarin de leeuwen meestal bekronen. Het kan ook alleen verschijnen. De bustes van koningen of prinsen kunnen volgens sommige Europese vergaderingen worden gekroond tot de oude.
 • Royal Crown of Polen - 1. Vergelijkbaar met de Spaans, Surmontada van een zilveren adelaar.
 • Senescalato - 1. Positie, waardigheid, gebruik van senescaal.
 • Vallei - 1. Het wordt weergegeven tussen twee bergen.
 • Vis - (V. vis).