De familienaam Abellana: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abellana is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abellana. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abellana toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abellana.

De heraldiek van Abellana, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abellana zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abellana beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abellana voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abellana

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abellana achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abellana achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abellana achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abellana achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abellana bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abellana

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abellana niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abellana-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abellana, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abellana, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • afnemend - 1. De groei wiens tips naar de sinistere kant kijken.
 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Cruz Set - 1. Kruis waarin het onderste uiteinde eindigt in een puntig of verouderd.
 • Dextropiro, Destrocero, Dextracero - 1. Termen die worden gebruikt om de hele menselijke arm aan te duiden en altijd de elleboog te tonen. Film van de rechterflank, gekleed, naakt of gewapend.
 • Domus - 1. Huis of toren die wordt weergegeven als een kasteel met twee torens. Het heraldische ontwerp hangt af van het anker van elk land.
 • Drietand - 1. Er wordt gezegd van het stuk of delen van drie tanden.
 • Een schild samenstellen - 1. Stel een blazon samen met alle precieze elementen, belastingen, begeleidingen, externe en interne ornamenten, volgens de heraldierregels.
 • Grot - 1. Het wordt weergegeven in onregelmatige halve cirkel geladen op een berg, van verschillende email.
 • Jaloezie - 1. Blazon of stuk wanneer bedekt met stokken, langwerpige stukken, zoals aanhangwagens of speren op de vorm van een mes of kruisen als een rooster of hek. (V. Frozen).
 • Malarlar - 1. Er wordt gezegd van de Vallar -kroon die sommige van zijn componenten zijn aangepast die de paliza imiteren. (V. Corona Vallar).
 • met pensioen - 1. Wanneer een bewegend stuk van een rand van het schild, toont het slechts een deel van de extensie. 2. Er wordt ook gezegd wanneer twee meubels of cijfers afstand achteruit houden.
 • Moro, hoofd - 1. Figuur die altijd wordt weergegeven door het hoofd van een Moor, profiel, sabel en tortillada, met een tape op het voorhoofd waarvan de lus in de nek zit. (V. Black).
 • Omgekeerde jurk - (V. jurk).
 • Pampolaat - 1. Email waarmee de bladeren van een wijngaard zijn geverfd.
 • Poort - 1. Gat achtergelaten op een muur tot binnenkomst naar een hut of behuizing. Ze moeten zich aanpassen aan de email van de figuur. Anders wordt gezegd dat wordt verduidelijkt. Symboliek: scheiding, openbaring. (Zie Clarified-A).
 • Premuro - 1. stuk of muurdoek, samen met een kasteel of toren. In sommige blazons wordt het alleen weergegeven.
 • Rosicler - 1. Zei door sommigen om gules te kleuren. (V. Gules).
 • stapel - 1. Uw heraldiektekening heeft geen vast ontwerp, hoewel rechte lijnen over het algemeen worden vermeden.