De familienaam Abelwhite: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abelwhite is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abelwhite. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abelwhite toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abelwhite.

De heraldiek van Abelwhite, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abelwhite zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abelwhite beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abelwhite voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abelwhite

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abelwhite achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abelwhite achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abelwhite achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abelwhite achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abelwhite bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abelwhite

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abelwhite niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abelwhite-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abelwhite, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abelwhite, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bureaulade Cruz - 1. Het is het kruis dat vol zit met boren.
 • Canton-Banda - 1. stuk dat het resultaat is van de combinatie van het rechter -hand kanton en de band.
 • Cipres - 1. boom die is geverfd met de rechte stam en de conische beker afgewerkt in punt.
 • Cruz de Avis - 1. Cruz Florelisada de Sinopel, overgenomen door de Portugese Orde van Avis.
 • draak - 1. De leeuw wordt in het algemeen toegepast op elk dier waarvan het deel van het lichaam in Dragon eindigt, vooral de staart.
 • Gebroken kolom - 1. Een kolom, gebroken in twee helften, vertegenwoordigt de sterkte in heraldiek.
 • Gekrompen leeuw - 1. Term gebruikt om de leeuw aan te duiden die wordt ondersteund in zijn achterkamers.
 • Halve vlucht naar beneden gevormd - 1. Zijn positie is andersom rond de halve vlucht naar beneden.
 • Kromme schoeisel - 1. Er wordt gezegd van het schild gedeeld door twee gebogen diagonalen die de hoofdhoeken verlaten, die op het puntje van het schild zijn.
 • Kruisbanda - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de band.
 • netto- - 1. Netwerken die worden gebruikt voor vissen of om een ​​dier te vangen. Ze zijn vertegenwoordigd in hun natuurlijke vormen.
 • Persoonlijk schild - 1. Samengesteld uit de kazerne die overeenkomen met primitieve wapens, met de toegevoegde links.
 • Rampante Leon - 1. De ongebreidelde leeuw is de meest gebruikte figuur in de Spaanse heraldiek, en in mindere mate in de Europeaan, zijn positie is degene die op zijn achterkamers wordt opgetild met de voorklauwen in een aanvalspositie. (Zie ongebreideld).
 • roer - 1. Afscherming, stuk of cijfer geladen met roeles in aantal groter dan negen.
 • Schild hart - 1. Er wordt gezegd van de afgrond of het centrum van het schild.
 • Senescalato - 1. Positie, waardigheid, gebruik van senescaal.
 • Set - 1. Het wordt uitgelegd in de gordels, stokken, banden en andere klassen gearceerd of getrokken uit gebladerte onze heraldisten van drie verschillende woorden zijn de moeite waard om de betekenis van deze stem uit te drukken, wanneer ze allemaal dezelfde b
 • Vívora - 1. Snake. Het wordt vertegenwoordigd, in stok gezet en zwaaide of alleen nek en hoofd uit een ketel, in de handgrepen of in vazen, copones, copones of een kruis of andere stukken afgemaakt, worden ze in het heraldische taalgringolaat genoemd. Som