De familienaam Abente: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abente is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abente. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abente toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abente.

De heraldiek van Abente, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abente zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abente beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abente voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abente

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abente achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abente achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abente achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abente achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abente bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abente

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abente niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abente-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abente, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abente, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Adommed - 1. Wanneer het ene stuk met het andere wordt geladen. Niet meer gebruikte term. (V. versierd).
 • Camba - 1. Zei door sommige auteurs tegen de wielen van de auto's.
 • Denemarkenkroon - 1. Vergelijkbaar met die van Zweden, maar Surmontada van een trembolerend kruis.
 • Ento - 1. stuk waarvan de buitensprofielen druk zijn van vorm, zodat deze van een profiel overeenkomen met de lege ruimtes van de ander. 2. zei over de kromme verdeling in de vorm van verschillende emailclavks. 3. Afdeling van één stuk voor iedereen
 • Feest en krachtig - 1. Er wordt gezegd van de partij gevormd door Potenzas.
 • Gemakte batterij - 1. Het is de batterij bestaande uit drie batterijen, soms toegevoegd door bloemen van LIS of andere cijfers.
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • ingezet - 1. zei van de adelaar of een vogel, die de ingezette vleugels draagt.
 • Karmozijnrood - 1. Kleur vergelijkbaar met paars. (V. paars).
 • maagd - 1. Iconografisch beeld van de gesymboliseerde katholieke kerk als de moeder van Jezus Christus. Het wordt op natuurlijke wijze weergegeven, en soms met halve maan of een dienaar aan je voeten met een appel in de mond.
 • Nagel - 1. Soorten maza die eindigen in ovale of ronde bewapende vorm met verouderde tips. Het zal verticaal worden geplaatst en het deel bestemd om pijn te doen naar het hoofd van het schild.
 • Oud - 1. Er wordt gezegd van de kroon met piramidale stralen, waarin de leeuwen meestal bekronen. Het kan ook alleen verschijnen. De bustes van koningen of prinsen kunnen volgens sommige Europese vergaderingen worden gekroond tot de oude.
 • Sils - 1. Ze zijn die van de schalen en als ze het niet specificeren, hebben ze hetzelfde glazuur als de rest van de figuur.
 • Surmotado Chief - 1. De baas wiens bovenste derde van email verschilt van het veld van het schild en de baas.
 • Trap - 1. Term gebruikt om elk stuk of figuur aan te duiden, vooral de sotuer en het kruis waarvan de armen gebogen zijn, verbreden in zijn ledemaat. U kunt het kruis verschillende vormen en manieren presenteren die moeten worden aangegeven. (V. Pate, Cruz Teuto
 • Vierde - 1. Term die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om de kazerne te noemen. (V. Barracks).