De familienaam Aberg: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Aberg is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Aberg. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Aberg toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Aberg.

De heraldiek van Aberg, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Aberg zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Aberg beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Aberg voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Aberg

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Aberg achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Aberg achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Aberg achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Aberg achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Aberg bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Aberg

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Aberg niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Aberg-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Aberg, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Aberg, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • aanhoudende baas - 1. Er wordt gezegd van het onderste derde deel van de baas is van verschillende email dan deze dan het veld van het schild.
 • Baas en tillen - 1. Curvilíneo driehoek die zijn hoekpunt heeft in het midden van de onderste lijn van de baas en zijn basis onderaan.
 • Dextropiro, Destrocero, Dextracero - 1. Termen die worden gebruikt om de hele menselijke arm aan te duiden en altijd de elleboog te tonen. Film van de rechterflank, gekleed, naakt of gewapend.
 • Dubbele teller -verwijderd - 1. Zei door sommige auteurs tegen het stuk die aan beide kanten dubbel wordt aangemoedigd, maar hun openingen vallen niet samen, dat wil zeggen dat ze van de ene kant met de andere zijn afgewisseld. (V. tegenbrower).
 • Equilaterals - 1. Termijn die door sommige armoryisten wordt gebruikt om de stukken of cijfers aan te duiden die zijn besteld in 1 en 2. (V. Goed geordend).
 • Geflan - 1. stuk waarvan de uiteinden eindigen in een bloem, in het algemeen vindt de LIS of klaverbloem meestal plaats, vooral de gordel en de threchor en het kruis.
 • Geïncarneerd - 1. Term ten onrechte gebruikt door gules (rode kleur). (V. Gules).
 • Gekoppeld - 1. De stukken omringden of spiraal omhelzen met anderen. 2. De handen die aan elkaar zijn gekoppeld. 3. Er wordt ook gezegd van de viervoetige naar een ander. (V. Acolado).
 • Huis - 1. Het is meestal geschilderd met de deur, vergezeld van twee ramen. Het symboliseert gastvrijheid en beveiliging.
 • Kar - 1. Lang en laag met twee wielen. Het is in profiel geschilderd met de aangegeven kleuren.
 • Klooster - 1. Het klooster moet worden vertegenwoordigd door twee of drie klokken verenigd door muur doeken, met elk één deur.
 • Omgekeerde jurk - (V. jurk).
 • Santa Catalina Wheel. - 1. Symbolisch wiel van het martelaarschap van Santa Catalina. Het bestaat uit wiel ingebracht met metalen messen, om te kwellen. Het wordt vooraan gepresenteerd.
 • Sinistere batterij - 1. Er wordt gezegd van de batterij, die begint vanaf de tip en de helft rechts vindt zijn hoekpunt in het sinistere kanton van de baas.
 • Tajado en Flechado - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in twee delen in de vorm van een balk en het midden van de een doordringt de andere in de vorm van een punt en pijl.
 • Zweep - 1. Flexibel leer of touw flexibel dak.