De familienaam Cioczek: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Cioczek is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Cioczek. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Cioczek toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Cioczek.

De heraldiek van Cioczek, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Cioczek zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Cioczek beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Cioczek voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Cioczek

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Cioczek achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Cioczek achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Cioczek achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Cioczek achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Cioczek bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Cioczek

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Cioczek niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Cioczek-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Cioczek, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Cioczek, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Alligator - 1. Figuur die het dier met dezelfde naam reproduceert. Hij wordt vertegenwoordigd met zijn mond open en toont zijn tanden, zijn positie kan variëren in het schild, hoewel hij meestal naar de rechterhand kijkt. Dit cijfer werd toegekend of aangenomen aan w
 • Angleada - 1. Zei door sommige auteurs op banden, bars, stokken, kruisen, enz., Wiens randen worden gepresenteerd met een rij mediacirkels verenigd door de tips die ze uitkijken. (V. Anglelada, Anglesada, Holding).
 • Bijlage - 1. Deze term wordt toegepast op dieren wanneer weergegeven met de ledematen, staart, hoorns en nagels van verschillende emaille.
 • Boerderij in de bar - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in drie gelijke delen door lijnen die van het sinistere kanton van de baas naar de rechterhand van de baard of punt van het schild gaan.
 • Cherubijn - 1. Alleen het hoofd van een engel met twee vleugels wordt meestal getekend, met goudhaar en vleugels kunnen geëmailleerd goud of zilver zijn met een gezicht van anjer, maar het moet het email aangeven waarin het is geverfd. 2. Extern ornament van het schi
 • Cordada - 1. Wanneer een muziekinstrument snaren van verschillende metal draagt, wordt het koord gezegd. 2. Ook gezegd over de verbijsterde boogreeks.
 • Denemarkenkroon - 1. Vergelijkbaar met die van Zweden, maar Surmontada van een trembolerend kruis.
 • Gekruist - 1. Breng aan op de stukken die een overlappend kruis dragen. 2. Er wordt gezegd van de heer die zich in dienst nam voor wat kruistocht. 3. Er wordt gezegd van elk figuur dat aan de bovenkant een kruis wordt toegevoegd, meestal de wereldbol en vlaggen.
 • Het hamsteren - 1. Het wordt begrepen van het blazon dat verenigd is, samen om een ​​alliantie aan te duiden. 2. In oude verdragen werd deze term gebruikt voor fushen, Losanjes en Macles, wanneer ze hun flanken aanraken, zonder een gezaaid te vormen. 3. Er wordt meestal
 • Iep - 1. Deze boom wordt langwerpig weergegeven. Symboliek: waardigheid.
 • Intern - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in een houding van wandelen, meestal in de richting van de rechterflank van het schild. Een schrijver gebruikt deze term ten onrechte om een ​​menselijke figuur aan te geven die wordt geplaatst of in e
 • meneer - 1. Behandeling die werd gegeven in Spanje die het hoofd van een landhuis was. 1. Nobiliari -titel die in sommige landen neerkwam op Barón en in andere was het lager.
 • Natuurlijke poster - 1. Cartela vertegenwoordigd door middel van een strip die aan de uiteinden wordt gerold.
 • Sabel - 1. Naam gegeven aan de zwarte kleur die wordt gebruikt in heraldiek, grafisch weergegeven door een verticale kras en een andere horizontaal vormt een rooster. Er is een overtuiging dat blazonen die deze kleur dragen, verplicht zijn om degenen te helpen di
 • TRIDES CRUZZ - 1. Het is het kruis gevormd door een drietand.
 • Volledige wapens - 1. Aan die van het hoofd van het gezin zonder enige aanpassing of toevoeging en dat ze ook de erfgenaam van het gezin kunnen dragen, maar niet de tweede kinderen die gedwongen werden om enig verschil te introduceren, onthullend dat ze geen hoofd waren van