De familienaam Cleasen: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Cleasen is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Cleasen. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Cleasen toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Cleasen.

De heraldiek van Cleasen, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Cleasen zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Cleasen beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Cleasen voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Cleasen

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Cleasen achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Cleasen achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Cleasen achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Cleasen achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Cleasen bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Cleasen

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Cleasen niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Cleasen-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Cleasen, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Cleasen, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Acanthus - 1. zei van de Acanthus -bladeren die in de kronen worden geplaatst.
 • Bureaulade Cruz - 1. Het is het kruis dat vol zit met boren.
 • Cartela liggend - 1. Cartela waarmee in tegenstelling tot zijn natuurlijke positie zich in horizontale positie bevindt.
 • Holding, Anglesada - 1. stuk waarvan het profiel bestaat uit tangens semicirkels. 2. De stukken of het kruis, waarvan het buitenste deel wordt gevormd door kleine cirkels. 3. Partitielijn gevormd door kleine semicirkels, met de tips uit. (V. Anglelada,
 • Intern - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in een houding van wandelen, meestal in de richting van de rechterflank van het schild. Een schrijver gebruikt deze term ten onrechte om een ​​menselijke figuur aan te geven die wordt geplaatst of in e
 • Knoestig - 1. Zei door sommigen tegen de kofferbak van de bomen en andere heraldische figuren. 2. geciteerd door sommige auteurs voor de tegenstrijdigheid en uit. (V. ContradeSbrancado, UIT).
 • Kofferbak - 1. Er wordt gezegd van de stok of het gebroken stuk in stukken, zonder de vorm van je figuur te verliezen. (V. afgekapt).
 • Ortiga Blade - 1. Blad in enhented vorm, behorend tot de Ortigas -fabriek. Figuur gebruikt in Duitse heraldiek.
 • Patrijs - 1. Ave. wordt gepresenteerd in de kaars in profiel, goud of zilver, of zijn natuurlijke kleur.
 • Rechter-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het rechter -hand -kanton en de gordel.
 • Spiraal. - 1. wiens figuur is versierd met elementen in een spiraalvorm. Gebruikt in sommige Noordse bewapening, niet -bestaande in Spanje.
 • Venus - 1. Sinopel kleur in de assemblages van de soevereinen. 2. Vrouwelijke mythologische figuur, vertegenwoordigd door een jonge naakte vrouw met lang haar. Volgens sommige heraldisten moet het worden vertegenwoordigd gekleed.
 • Verdiepingen - 1. Ze zijn opgenomen in planten en varianten: Acanto, Celery, Lucena, Thistle Ivy, Jasmine, Peterselie, Rosef Manzano, Moral, Orange, Walnut, Olive, Palm Tree,
 • wiel - 1. Het wordt weergegeven in een cirkelvormige en radio's. Symboliek: kracht.