De betekenis van Brood in de heraldiek is iets wat je moet weten als je wilt leren hoe je heraldische wapenschilden moet interpreteren. Heraldiek is een oude discipline die zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en het gebruik van emblemen en symbolen in relatie tot de geschiedenis en genealogie van families en lijnen, dus de betekenis van Brood kan je veel vertellen over die lijnen.

1. Zei door sommigen tegen de Bezantes of Roeles die zich een mooi kruis of mes in het midden presenteren, om brood te betekenen.

In de heraldiek worden termen gebruikt om de verschillende elementen waaruit een heraldisch wapen bestaat en hun betekenis te beschrijven. Als we de betekenis van Brood willen weten, is het belangrijk de structuur van het wapen te begrijpen, om zo tot een betere interpretatie ervan te komen. Alleen met de betekenis van één van de elementen van het wapen, zoals de betekenis van Brood, is het niet mogelijk een globale interpretatie van een wapen te maken.

 • Bastards Armory - 1. Ontdek of het gewas dat we waarnemen tot een klootzak behoorde, ondanks het feit dat het een verwoeste helm of een ander figuur presenteert dat zijn klootzak verkondigt, moeten we er twijfelen aan, op voorwaarde dat er geen documentatie is die nodig is
 • Boiler - 1. Figuur die over het algemeen de verhoogde handgrepen draagt ​​en soms gringolaat. Het is meestal geschilderd Sabre.
 • Cruz Set - 1. Kruis waarin het onderste uiteinde eindigt in een puntig of verouderd.
 • gedraaid - 1. Er wordt gezegd van het kruis met de gedraaide tips, een term die door sommige auteurs wordt gebruikt.
 • Gekruist - 1. Breng aan op de stukken die een overlappend kruis dragen. 2. Er wordt gezegd van de heer die zich in dienst nam voor wat kruistocht. 3. Er wordt gezegd van elk figuur dat aan de bovenkant een kruis wordt toegevoegd, meestal de wereldbol en vlaggen.
 • Gier - 1. Dit dier wordt in profiel weergegeven of vooraan geplaatst, kijkend naar de rechter of links van het schild.
 • Lesonjes - 1. Term gebruikt door een 18e -eeuwse heraldisten om Losanje of Losanjeado te beschrijven.
 • Maskerado - 1. Er wordt gezegd van elk wild dier, vooral de leeuw die een masker draagt
 • Oude Gironado - 1. Er wordt gezegd van het Jironed Shield in een kruis of kruis van San Andrés.
 • Sleuren - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat vastzit of binnen wordt getrimd.
 • smalle baas - 1. Hij die tweederde van zijn gewone breedte heeft.
 • Spectrum - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de baas en een stok die de rechterhandige flank raakt. Gebruikt in het Italiaans pantser.
 • Takken - 1. Boomtakken zijn over het algemeen weergegeven met Sinopel, Fruit of Leafy Color.
 • Verbinderkroon - 1. Oude titel van Catalonië. Email Gold Circle.

Daarom raden wij u aan om, naast de betekenis van Brood in de heraldiek, ook de andere bestanddelen van het wapen dat u wilt bestuderen op te zoeken. Heraldische terminologie is heel precies, en als u de betekenis van Brood kent, zult u niet alleen heraldische wapenschilden kunnen ontcijferen, maar ook uw eigen wapenschilden kunnen maken. Als je gepassioneerd bent door heraldiek, leer dan wat Brood in de heraldiek betekent, wat het voorstelt, en hoe Brood in een wapenschild geplaatst kan en moet worden.

Kortom, kennis van de betekenis van Brood en elk element van een heraldisch wapen kan op verschillende manieren nuttig zijn. Ten eerste kan het helpen om de geschiedenis en genealogie van een familie of geslacht te begrijpen, weten wat Brood betekent binnen het wapen is daarvoor essentieel. Ten tweede, als je niet weet wat Brood betekent, is het niet mogelijk het wapen als een compleet symbool te interpreteren, omdat elk element bijdraagt aan de algemene betekenis en het beeld dat het moet overbrengen. Ten slotte kun je, als je weet wat Brood betekent en wat de andere elementen zijn, je eigen wapen ontwerpen of een bestaand wapen aanpassen zodat het coherent is en de gewenste boodschap overbrengt.