De betekenis van Buitengewone partitie in de heraldiek is iets wat je moet weten als je wilt leren hoe je heraldische wapenschilden moet interpreteren. Heraldiek is een oude discipline die zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en het gebruik van emblemen en symbolen in relatie tot de geschiedenis en genealogie van families en lijnen, dus de betekenis van Buitengewone partitie kan je veel vertellen over die lijnen.

1. Het is de partitie gevormd door de plak de trchado en de dia. Zeer zeldzame verdeling in de Spaanse en Europese en moeilijke Blasonar -heraldiek. 2. Partitie gevormd door de snit, partij en semipariet naar de tip.

In de heraldiek worden termen gebruikt om de verschillende elementen waaruit een heraldisch wapen bestaat en hun betekenis te beschrijven. Als we de betekenis van Buitengewone partitie willen weten, is het belangrijk de structuur van het wapen te begrijpen, om zo tot een betere interpretatie ervan te komen. Alleen met de betekenis van één van de elementen van het wapen, zoals de betekenis van Buitengewone partitie, is het niet mogelijk een globale interpretatie van een wapen te maken.

 • Avellana Cross - 1. Kruis gevormd door vier hazelnoten.
 • Baas en tillen - 1. Curvilíneo driehoek die zijn hoekpunt heeft in het midden van de onderste lijn van de baas en zijn basis onderaan.
 • Canton-Banda - 1. stuk dat het resultaat is van de combinatie van het rechter -hand kanton en de band.
 • Ento - 1. stuk waarvan de buitensprofielen druk zijn van vorm, zodat deze van een profiel overeenkomen met de lege ruimtes van de ander. 2. zei over de kromme verdeling in de vorm van verschillende emailclavks. 3. Afdeling van één stuk voor iedereen
 • Geïncarneerd - 1. Term ten onrechte gebruikt door gules (rode kleur). (V. Gules).
 • Hart - 1. Het menselijke of dierlijke hart vertegenwoordigt en schildert op natuurlijke wijze. Het verschijnt in sommige ontstoken of vlammende blazonen. 2. Sommige auteurs noemen de panela.
 • Jaloezie - 1. Blazon of stuk wanneer bedekt met stokken, langwerpige stukken, zoals aanhangwagens of speren op de vorm van een mes of kruisen als een rooster of hek. (V. Frozen).
 • Kunstmatig - 1. Figuur die niet als normaal wordt beschouwd. (V. Kunstmatige figuren).
 • Livrei - 1. Bibliotheek kan eer, ceremonie en service zijn. De eerste werden en worden gebruikt door de soevereinen, de grote heren, militaire en heren van de bevelen. De tweede voor de koningen van wapens, kwaleerden, farute, volhardend, rit
 • roze - 1. Er wordt gezegd van het schild of de figuur van rozen.
 • Sinistere batterij - 1. Er wordt gezegd van de batterij, die begint vanaf de tip en de helft rechts vindt zijn hoekpunt in het sinistere kanton van de baas.
 • Stalen - 1. Email gebruikt in verschillende Europese pantser. Niet -bestaand in Spanje
 • Uitdagen - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen eindigen in slangen.
 • Venus - 1. Sinopel kleur in de assemblages van de soevereinen. 2. Vrouwelijke mythologische figuur, vertegenwoordigd door een jonge naakte vrouw met lang haar. Volgens sommige heraldisten moet het worden vertegenwoordigd gekleed.
 • Verbinderkroon - 1. Oude titel van Catalonië. Email Gold Circle.
 • Versterkt - 1. Deze term wordt toegepast op het schildveld dat wordt bedekt door Poenzas gerangschikt zodat het veld ervan kan worden gezien. 2. Term gebruikt om het kruis aan te duiden, waarvan de uitersten van de armen eindigen in een krachtig. 3. Er wordt gezegd v

Daarom raden wij u aan om, naast de betekenis van Buitengewone partitie in de heraldiek, ook de andere bestanddelen van het wapen dat u wilt bestuderen op te zoeken. Heraldische terminologie is heel precies, en als u de betekenis van Buitengewone partitie kent, zult u niet alleen heraldische wapenschilden kunnen ontcijferen, maar ook uw eigen wapenschilden kunnen maken. Als je gepassioneerd bent door heraldiek, leer dan wat Buitengewone partitie in de heraldiek betekent, wat het voorstelt, en hoe Buitengewone partitie in een wapenschild geplaatst kan en moet worden.

Kortom, kennis van de betekenis van Buitengewone partitie en elk element van een heraldisch wapen kan op verschillende manieren nuttig zijn. Ten eerste kan het helpen om de geschiedenis en genealogie van een familie of geslacht te begrijpen, weten wat Buitengewone partitie betekent binnen het wapen is daarvoor essentieel. Ten tweede, als je niet weet wat Buitengewone partitie betekent, is het niet mogelijk het wapen als een compleet symbool te interpreteren, omdat elk element bijdraagt aan de algemene betekenis en het beeld dat het moet overbrengen. Ten slotte kun je, als je weet wat Buitengewone partitie betekent en wat de andere elementen zijn, je eigen wapen ontwerpen of een bestaand wapen aanpassen zodat het coherent is en de gewenste boodschap overbrengt.