De betekenis van Dubbele teller -verwijderd in de heraldiek is iets wat je moet weten als je wilt leren hoe je heraldische wapenschilden moet interpreteren. Heraldiek is een oude discipline die zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en het gebruik van emblemen en symbolen in relatie tot de geschiedenis en genealogie van families en lijnen, dus de betekenis van Dubbele teller -verwijderd kan je veel vertellen over die lijnen.

1. Zei door sommige auteurs tegen het stuk die aan beide kanten dubbel wordt aangemoedigd, maar hun openingen vallen niet samen, dat wil zeggen dat ze van de ene kant met de andere zijn afgewisseld. (V. tegenbrower).

In de heraldiek worden termen gebruikt om de verschillende elementen waaruit een heraldisch wapen bestaat en hun betekenis te beschrijven. Als we de betekenis van Dubbele teller -verwijderd willen weten, is het belangrijk de structuur van het wapen te begrijpen, om zo tot een betere interpretatie ervan te komen. Alleen met de betekenis van één van de elementen van het wapen, zoals de betekenis van Dubbele teller -verwijderd, is het niet mogelijk een globale interpretatie van een wapen te maken.

 • Ancorada Cruz Bifida - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens hoofd is verdeeld in twee acute punten één naar de rechterhand en de andere richting de sinister en het rinkelen. Het is omgekeerd.
 • Bretesado - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat kantelen in al zijn delen, onderste, bovenste en zijkanten of randen van het schild draagt.
 • Cabine - 1. Deze constructie wordt weergegeven, geleid met het dak van stro en de wanden van stammen of steen. Het schildert zijn natuurlijke of zilveren en gouden kleur.
 • Chimere figuren - (V. Ampistra, Argos, Arpía, Basilisco, Centauro, Dragon, Sphinx, Phoenix, Tap, Hidra, Janus, Chimera, Salamandra, Triton, Unicorn).
 • Cruz Aspa - 1. Kruis waarin de dwarsbalken een mes vormen (zie Cruz de San Andrés).
 • Gebroken kolom - 1. Een kolom, gebroken in twee helften, vertegenwoordigt de sterkte in heraldiek.
 • lauwerkrans - 1. Sierfiguur gevormd met bloemen, kruiden, met elkaar verweven of verenigd met banden. In heraldiek zijn er verschillende soorten van hen.
 • Lichtblauw - 1. Het wordt ten onrechte door Azur gezegd. (V. Azur).
 • ontheemd - 1. Term gebruikt om het stuk aan te duiden waarvan de helft van de lengte naar de rechterkant beweegt, sinister naar de baas of de punt van het schild. Je onderhoudt alleen contact met de andere helft op een punt en de gordel. Als de scheidingslijn
 • Oude kroon - 1. Het is de kroon die is samengesteld uit een cirkel versierd met tips of stralen, al het goud geëmailleerd.
 • Palo-Semibarra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de stok en de bovenste helft van de bar.
 • Ring - 1. Zei van het dier, over het algemeen de buffel, en volgens een schrijver kan de os of de stier ook worden opgenomen met de snuit gekruist door een ring.
 • Schild hart - 1. Er wordt gezegd van de afgrond of het centrum van het schild.
 • Secondon-Na - 1. Zoon of dochter die niet de eerstgeborene is van de nakomelingen van een gezin waarin Mayorazgo is.
 • Senescalato - 1. Positie, waardigheid, gebruik van senescaal.
 • Uitoefenen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de valuta aan te duiden. (V. Divisa).

Daarom raden wij u aan om, naast de betekenis van Dubbele teller -verwijderd in de heraldiek, ook de andere bestanddelen van het wapen dat u wilt bestuderen op te zoeken. Heraldische terminologie is heel precies, en als u de betekenis van Dubbele teller -verwijderd kent, zult u niet alleen heraldische wapenschilden kunnen ontcijferen, maar ook uw eigen wapenschilden kunnen maken. Als je gepassioneerd bent door heraldiek, leer dan wat Dubbele teller -verwijderd in de heraldiek betekent, wat het voorstelt, en hoe Dubbele teller -verwijderd in een wapenschild geplaatst kan en moet worden.

Kortom, kennis van de betekenis van Dubbele teller -verwijderd en elk element van een heraldisch wapen kan op verschillende manieren nuttig zijn. Ten eerste kan het helpen om de geschiedenis en genealogie van een familie of geslacht te begrijpen, weten wat Dubbele teller -verwijderd betekent binnen het wapen is daarvoor essentieel. Ten tweede, als je niet weet wat Dubbele teller -verwijderd betekent, is het niet mogelijk het wapen als een compleet symbool te interpreteren, omdat elk element bijdraagt aan de algemene betekenis en het beeld dat het moet overbrengen. Ten slotte kun je, als je weet wat Dubbele teller -verwijderd betekent en wat de andere elementen zijn, je eigen wapen ontwerpen of een bestaand wapen aanpassen zodat het coherent is en de gewenste boodschap overbrengt.