De betekenis van Family Shield in de heraldiek is iets wat je moet weten als je wilt leren hoe je heraldische wapenschilden moet interpreteren. Heraldiek is een oude discipline die zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en het gebruik van emblemen en symbolen in relatie tot de geschiedenis en genealogie van families en lijnen, dus de betekenis van Family Shield kan je veel vertellen over die lijnen.

1. Ze worden uitsluitend gevormd door de kazerne of kazerne tot de eerste achternaam.

In de heraldiek worden termen gebruikt om de verschillende elementen waaruit een heraldisch wapen bestaat en hun betekenis te beschrijven. Als we de betekenis van Family Shield willen weten, is het belangrijk de structuur van het wapen te begrijpen, om zo tot een betere interpretatie ervan te komen. Alleen met de betekenis van één van de elementen van het wapen, zoals de betekenis van Family Shield, is het niet mogelijk een globale interpretatie van een wapen te maken.

 • afnemend - 1. De groei wiens tips naar de sinistere kant kijken.
 • Bar - 1. Piece dat diagonaal het schild van de linkerhoek overschrijdt, superieur ten opzichte van de richting rechtsonder. Eervol of eerste orderstuk. De breedte moet een derde van het schild bezetten. De balken als uw nummer hoger is dan de vier worden Li gen
 • Cabine - 1. Deze constructie wordt weergegeven, geleid met het dak van stro en de wanden van stammen of steen. Het schildert zijn natuurlijke of zilveren en gouden kleur.
 • Cruz Pate - 1. Cruz verbreed aan al zijn uiteinden en riep met deze definitie door de Franse heraldisten en overgenomen met deze naam door de Spanjaarden. (Zie kick).
 • eerlijk - 1. Begevecht te paard en met een speer waarin de middeleeuwse ridders in toernooien en grote militaire partijen of ridderlijke ridder worden gemaakt om hun expertise en vaardigheden in het beheer van wapens aan te tonen. (V. Tournament).
 • Evenwicht - 1. Het bestaat gewoonlijk uit een horizontale balk, waarvan de uiteinden twee gerechten zijn. Het presenteert ook met een naakte of geklede hand die hem vasthoudt. Symbool dat gerechtigheid vertegenwoordigt.
 • Gastheer - 1. Katholieke cultobject. Metalen doos waarin niet -geconsecrepeerde hosts worden opgeslagen. Ze kunnen rond en plat worden geverfd waarmee een klein kruis wordt ingebracht.
 • Genealoog - 1. Er wordt gezegd dat de studie van genealogieën en lijnen beroep doet.
 • Gevuld - 1. stuk waarvan de randen worden afgeslacht of geprofileerd uit verschillende email.
 • gordijn - 1. Trochado Shield dat in sommige van zijn divisies weer koffer is geweest. 2. Er wordt gezegd van het versterkte kruis dat zonder de randen van het schild te bereiken, de hoeken van de potenza's zijn afgezet. 2. Ook van elk dierlid of P
 • Havik - 1. Ave. Geschilderd en naast de rechterkant kijkend.
 • Heraut - 1. Positie waarvan de functie bestond uit het melden van oorlogsfalls, het dragen van berichten en het regisseren van officiële ceremonies. Vervolgens werd de functie van deze positie van King of Armas afgeleid.
 • Kalf - 1. Het kenmerk is om je te vertegenwoordigen zonder kroonlijst.
 • Kastanje - 1. Boom, die meestal wordt weergegeven met de stam, takken en bladeren van zijn natuurlijke of Sinopel kleur, fruitig en gescheurd. Het is geverfd met de dikke romp en brede en ronde beker. 2. Kleur op grote schaal gebruikt in de middeleeuwen in Italiaans
 • Kleed in Losanje - (V. jurk).
 • Margrave Corona - 1. Vergelijkbaar met de hertogen van Duitsland. Open kroon circuleerde met armiños met drie hoofdbanden, samengevoegd in het bovenste deel, in Pearl besteed.
 • Ortiga Blade - 1. Blad in enhented vorm, behorend tot de Ortigas -fabriek. Figuur gebruikt in Duitse heraldiek.
 • Spiraal. - 1. wiens figuur is versierd met elementen in een spiraalvorm. Gebruikt in sommige Noordse bewapening, niet -bestaande in Spanje.
 • Uitoefenen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de valuta aan te duiden. (V. Divisa).
 • Vijfde gordel - 1. Termijn gebruikt door de Spaanse heraldist, gelijkwaardig aan Quinquefolia. (V. Quinquefolio)

Daarom raden wij u aan om, naast de betekenis van Family Shield in de heraldiek, ook de andere bestanddelen van het wapen dat u wilt bestuderen op te zoeken. Heraldische terminologie is heel precies, en als u de betekenis van Family Shield kent, zult u niet alleen heraldische wapenschilden kunnen ontcijferen, maar ook uw eigen wapenschilden kunnen maken. Als je gepassioneerd bent door heraldiek, leer dan wat Family Shield in de heraldiek betekent, wat het voorstelt, en hoe Family Shield in een wapenschild geplaatst kan en moet worden.

Kortom, kennis van de betekenis van Family Shield en elk element van een heraldisch wapen kan op verschillende manieren nuttig zijn. Ten eerste kan het helpen om de geschiedenis en genealogie van een familie of geslacht te begrijpen, weten wat Family Shield betekent binnen het wapen is daarvoor essentieel. Ten tweede, als je niet weet wat Family Shield betekent, is het niet mogelijk het wapen als een compleet symbool te interpreteren, omdat elk element bijdraagt aan de algemene betekenis en het beeld dat het moet overbrengen. Ten slotte kun je, als je weet wat Family Shield betekent en wat de andere elementen zijn, je eigen wapen ontwerpen of een bestaand wapen aanpassen zodat het coherent is en de gewenste boodschap overbrengt.