De betekenis van In het algemeen in de heraldiek is iets wat je moet weten als je wilt leren hoe je heraldische wapenschilden moet interpreteren. Heraldiek is een oude discipline die zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en het gebruik van emblemen en symbolen in relatie tot de geschiedenis en genealogie van families en lijnen, dus de betekenis van In het algemeen kan je veel vertellen over die lijnen.

1. Termijn gebruikt door sommige oude auteurs voor de sabelkleur. (V. Sabre).

In de heraldiek worden termen gebruikt om de verschillende elementen waaruit een heraldisch wapen bestaat en hun betekenis te beschrijven. Als we de betekenis van In het algemeen willen weten, is het belangrijk de structuur van het wapen te begrijpen, om zo tot een betere interpretatie ervan te komen. Alleen met de betekenis van één van de elementen van het wapen, zoals de betekenis van In het algemeen, is het niet mogelijk een globale interpretatie van een wapen te maken.

 • Aguila van Italië - 1. Het wordt weergegeven met een enkele kop, afzonderlijke vleugels, maar niet verhoogd en gelijmd staart.
 • Bandachtige band - 1. Band gevormd door zwarten. (V. Tegenoverladen).
 • Bar-bar - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de bar en voet.
 • Bavarian Crown - 1. Vergelijkbaar met de kroon van Spanje. Gouden cirkel verrijkte steentjes, versterkt door acht bloemen van acanthus bladeren, selderij, afgewisseld met elk één parel, die worden vastgehouden door acht hoofdbanden (er worden er slechts vijf gezien), in p
 • Cabo de armería - 1. Er wordt gezegd van het belangrijkste familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo genoemd. (V. Cabo de Armería).
 • Cruz de Santa Tecla - 1. Tao Cross. Aangenomen als embleem door sommige kathedralen. (V. Tao).
 • Figuur - 1. Term gebruikt in Spaanse heraldiek om de objecten of belastingen te definiëren die het wapen sieren. Ze kunnen worden onderscheiden in natuurlijke vormen: dieren, groenten, mensen met hun leden of een deel van hen, elementen zoals aarde, water, vuur
 • Goed Aguila - 1. zei van de adelaar die is geladen met druppels bloed. (V. Druppelt).
 • Koning van de wapens - 1. Positie ten dienste van de soevereine koning, zijn missie bestond in vorige tijden, wees een drager van de oorlogsverklaring en publiceer La Paz, bereid de wapenschilden voor volgens de regels van de Blazon, of ze nu familie of gemeenten zijn. Gekleed
 • Ladder - 1. (V. schaal).
 • Luipaard - 1. Het wordt weergegeven in een interne houding met het hoofd recht, met de twee ogen met de staart gebogen. Als dit wordt verhoogd, wordt het een grimmid of ongebreideld genoemd. Net als de leeuwen als ze in aantal van de twee zijn, wordt één front gepla
 • Markieshelm - 1. vooraan, zilver, bekleed met gules en met zeven roosters, bordura en roosters, vast met goud.
 • Semipalo-Faja - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de gordel.
 • Sprekers, wapens - 1. Zij zijn die vertegenwoordigd door een figuur, die de achternaam van de afkomst verwijst en aangeeft die zij vertegenwoordigen en de achternaam grafisch interpreteert.

Daarom raden wij u aan om, naast de betekenis van In het algemeen in de heraldiek, ook de andere bestanddelen van het wapen dat u wilt bestuderen op te zoeken. Heraldische terminologie is heel precies, en als u de betekenis van In het algemeen kent, zult u niet alleen heraldische wapenschilden kunnen ontcijferen, maar ook uw eigen wapenschilden kunnen maken. Als je gepassioneerd bent door heraldiek, leer dan wat In het algemeen in de heraldiek betekent, wat het voorstelt, en hoe In het algemeen in een wapenschild geplaatst kan en moet worden.

Kortom, kennis van de betekenis van In het algemeen en elk element van een heraldisch wapen kan op verschillende manieren nuttig zijn. Ten eerste kan het helpen om de geschiedenis en genealogie van een familie of geslacht te begrijpen, weten wat In het algemeen betekent binnen het wapen is daarvoor essentieel. Ten tweede, als je niet weet wat In het algemeen betekent, is het niet mogelijk het wapen als een compleet symbool te interpreteren, omdat elk element bijdraagt aan de algemene betekenis en het beeld dat het moet overbrengen. Ten slotte kun je, als je weet wat In het algemeen betekent en wat de andere elementen zijn, je eigen wapen ontwerpen of een bestaand wapen aanpassen zodat het coherent is en de gewenste boodschap overbrengt.