De betekenis van Ingang in de heraldiek is iets wat je moet weten als je wilt leren hoe je heraldische wapenschilden moet interpreteren. Heraldiek is een oude discipline die zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en het gebruik van emblemen en symbolen in relatie tot de geschiedenis en genealogie van families en lijnen, dus de betekenis van Ingang kan je veel vertellen over die lijnen.

1. De stukken en partities van het schild die in de anderen liggen in de vorm van een plug. (V. Enado, genesteld).

In de heraldiek worden termen gebruikt om de verschillende elementen waaruit een heraldisch wapen bestaat en hun betekenis te beschrijven. Als we de betekenis van Ingang willen weten, is het belangrijk de structuur van het wapen te begrijpen, om zo tot een betere interpretatie ervan te komen. Alleen met de betekenis van één van de elementen van het wapen, zoals de betekenis van Ingang, is het niet mogelijk een globale interpretatie van een wapen te maken.

 • afnemend - 1. De groei wiens tips naar de sinistere kant kijken.
 • Bandachtige band - 1. Band gevormd door zwarten. (V. Tegenoverladen).
 • Barra-Faja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de bar en de gordel.
 • Cruz Set - 1. Kruis waarin het onderste uiteinde eindigt in een puntig of verouderd.
 • Gekweld tot Gibelin. - 1. Type aanmoediging met de verouderde kantelen, typerend voor de Italiaanse middeleeuwse heraldiek en veel gebruikt in Catalonië.
 • Generaal luitenant - 1. Militaire positie in Spanje. Ze omringen hun kaars of banner of andere insigne van hun positie met zes vlaggen en zes normen. Deze dragen echte wapens geborduurd in hun centrum.
 • Genuanceerd - 1. Er wordt gezegd van de Ruante Peacock, wiens veren vlekken presenteren. 2. Wanneer insecten Blasson met een verschillend glazuur anders dan de eigen kleur. (V. Ruante)
 • geschreeuwd - 1. Het is van toepassing op elk dier dat wordt gearresteerd of genomen tussen banden of netwerken.
 • Nagel - 1. Soorten maza die eindigen in ovale of ronde bewapende vorm met verouderde tips. Het zal verticaal worden geplaatst en het deel bestemd om pijn te doen naar het hoofd van het schild.
 • Nobele attributen. - 1. Deze groep komt overeen met de kronen, helmen, top, lambrequins, mantels, venera's. Bijzondere heraldrytekens om de kwaliteit te bepalen van het individu dat ze gebruikt. Ze zijn niet erfelijk en weerspiegelen de persoonlijkheid van degenen die ze gebr
 • Royal Crown of Polen - 1. Vergelijkbaar met de Spaans, Surmontada van een zilveren adelaar.
 • Takken - 1. Boomtakken zijn over het algemeen weergegeven met Sinopel, Fruit of Leafy Color.
 • Venus - 1. Sinopel kleur in de assemblages van de soevereinen. 2. Vrouwelijke mythologische figuur, vertegenwoordigd door een jonge naakte vrouw met lang haar. Volgens sommige heraldisten moet het worden vertegenwoordigd gekleed.
 • Verdiepingen - 1. Ze zijn opgenomen in planten en varianten: Acanto, Celery, Lucena, Thistle Ivy, Jasmine, Peterselie, Rosef Manzano, Moral, Orange, Walnut, Olive, Palm Tree,

Daarom raden wij u aan om, naast de betekenis van Ingang in de heraldiek, ook de andere bestanddelen van het wapen dat u wilt bestuderen op te zoeken. Heraldische terminologie is heel precies, en als u de betekenis van Ingang kent, zult u niet alleen heraldische wapenschilden kunnen ontcijferen, maar ook uw eigen wapenschilden kunnen maken. Als je gepassioneerd bent door heraldiek, leer dan wat Ingang in de heraldiek betekent, wat het voorstelt, en hoe Ingang in een wapenschild geplaatst kan en moet worden.

Kortom, kennis van de betekenis van Ingang en elk element van een heraldisch wapen kan op verschillende manieren nuttig zijn. Ten eerste kan het helpen om de geschiedenis en genealogie van een familie of geslacht te begrijpen, weten wat Ingang betekent binnen het wapen is daarvoor essentieel. Ten tweede, als je niet weet wat Ingang betekent, is het niet mogelijk het wapen als een compleet symbool te interpreteren, omdat elk element bijdraagt aan de algemene betekenis en het beeld dat het moet overbrengen. Ten slotte kun je, als je weet wat Ingang betekent en wat de andere elementen zijn, je eigen wapen ontwerpen of een bestaand wapen aanpassen zodat het coherent is en de gewenste boodschap overbrengt.