De betekenis van Slecht gesneden in de heraldiek is iets wat je moet weten als je wilt leren hoe je heraldische wapenschilden moet interpreteren. Heraldiek is een oude discipline die zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en het gebruik van emblemen en symbolen in relatie tot de geschiedenis en genealogie van families en lijnen, dus de betekenis van Slecht gesneden kan je veel vertellen over die lijnen.

1. Geeft de mouwen van een jurk aan wanneer ze niet volledig worden weergegeven. Zeer oude figuur van Europees pantser.

In de heraldiek worden termen gebruikt om de verschillende elementen waaruit een heraldisch wapen bestaat en hun betekenis te beschrijven. Als we de betekenis van Slecht gesneden willen weten, is het belangrijk de structuur van het wapen te begrijpen, om zo tot een betere interpretatie ervan te komen. Alleen met de betekenis van één van de elementen van het wapen, zoals de betekenis van Slecht gesneden, is het niet mogelijk een globale interpretatie van een wapen te maken.

 • Bollonen - 1. Zei over de nagels van verschillende email dan het stuk of pantser dat ze draagt.
 • Cruz links - 1. Kruis gevormd door semicirkels aan een buitenkant.
 • dit wat - 1. Lang en smal -bladeren zwaard van driehoekig gedeelte van zeer scherpe tips Witwapen Geschikt om pijn te doen (Lunge).
 • Doncelhelm - 1. IJzer- of stalen helm, ingesteld aan de rechterkant, met open vizier zonder rek.
 • Flambante - 1. Palos, riemen en golfbanden die op de tip eindigen, worden begrepen alsof het vlammen waren. Het is afgeleid van de Latijnse stem "Flamula", door de vlam, maar onze Heralds willen Flambantes -uitzicht op de Franse stem "Flamb". (V. Flameante
 • Flank - 1. Ze zijn de zijkanten van het schild genaamd Right -Handed Side en Sinistere Side. (V. flank).
 • Gastheer - 1. Katholieke cultobject. Metalen doos waarin niet -geconsecrepeerde hosts worden opgeslagen. Ze kunnen rond en plat worden geverfd waarmee een klein kruis wordt ingebracht.
 • Hoefijzer - 1. Het moet worden weergegeven met zeven nagels of gaten. Normaal gesproken komen de uiteinden van het hoefijzer naar de tip., Als dit moet aangeven. Symboliseert: bescherming.
 • Kneep - 1. stuk waarvan de golvende profielen een concaaf oppervlak vormen in de vorm van wolk. Er is normaal of klein vaag en de langwerpige mist (Italiaans type). 2. Er wordt gezegd van de schildpartitie met een wolkenvormige scheidslijn. 3. Deel stuk
 • Kneepstroom - 1. Er wordt gezegd van een riet gevormd in golfwolk, ze kunnen in band, bar, gordel en stok worden geplaatst, enz. Er worden meer dan één gepresenteerd. Ze kunnen ook een van de ene kleur zijn en de andere van verschillende kleuren.
 • Kroon van de Infantes de Castilla - 1. Zoals de echte, maar zonder hoofdband.
 • Open - 1. De ramen en deuren van kastelen, torens of andere figuren wanneer het veld van het schild of het glazuur van het stuk dat ze hieronder hadden, wordt gezien. De roesters, macles en sterren of rozetten die de sporen dragen, zoals het is
 • ROTEA - 1. Termijn die door sommige Aragonese heraldisten wordt gebruikt om naar het kruis van San Jorge te vallen.
 • Schildhoofd - 1. Volgens sommige schrijvers is het hoofd van het schild. 2. Bovenste van het lichaam van de mens of dier. Ze worden gewoonlijk in profiel weergegeven en kijken naar de rechterflank, in een ander geval moet u dit aangeven.
 • Surmotado Chief - 1. De baas wiens bovenste derde van email verschilt van het veld van het schild en de baas.
 • Voor je - 1. Term gebruikt om de menselijke figuur aan te duiden, in deze situatie geplaatst.

Daarom raden wij u aan om, naast de betekenis van Slecht gesneden in de heraldiek, ook de andere bestanddelen van het wapen dat u wilt bestuderen op te zoeken. Heraldische terminologie is heel precies, en als u de betekenis van Slecht gesneden kent, zult u niet alleen heraldische wapenschilden kunnen ontcijferen, maar ook uw eigen wapenschilden kunnen maken. Als je gepassioneerd bent door heraldiek, leer dan wat Slecht gesneden in de heraldiek betekent, wat het voorstelt, en hoe Slecht gesneden in een wapenschild geplaatst kan en moet worden.

Kortom, kennis van de betekenis van Slecht gesneden en elk element van een heraldisch wapen kan op verschillende manieren nuttig zijn. Ten eerste kan het helpen om de geschiedenis en genealogie van een familie of geslacht te begrijpen, weten wat Slecht gesneden betekent binnen het wapen is daarvoor essentieel. Ten tweede, als je niet weet wat Slecht gesneden betekent, is het niet mogelijk het wapen als een compleet symbool te interpreteren, omdat elk element bijdraagt aan de algemene betekenis en het beeld dat het moet overbrengen. Ten slotte kun je, als je weet wat Slecht gesneden betekent en wat de andere elementen zijn, je eigen wapen ontwerpen of een bestaand wapen aanpassen zodat het coherent is en de gewenste boodschap overbrengt.