De betekenis van Tot ziens in stok in de heraldiek is iets wat je moet weten als je wilt leren hoe je heraldische wapenschilden moet interpreteren. Heraldiek is een oude discipline die zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en het gebruik van emblemen en symbolen in relatie tot de geschiedenis en genealogie van families en lijnen, dus de betekenis van Tot ziens in stok kan je veel vertellen over die lijnen.

1. Zei dat je je in een stoksituatie zou zien plaatsen.

In de heraldiek worden termen gebruikt om de verschillende elementen waaruit een heraldisch wapen bestaat en hun betekenis te beschrijven. Als we de betekenis van Tot ziens in stok willen weten, is het belangrijk de structuur van het wapen te begrijpen, om zo tot een betere interpretatie ervan te komen. Alleen met de betekenis van één van de elementen van het wapen, zoals de betekenis van Tot ziens in stok, is het niet mogelijk een globale interpretatie van een wapen te maken.

 • Balza - 1. Banner of vlag die wordt gebruikt door de Tempeliers. Het wordt weergegeven met het Tempelierskruis in het midden.
 • Bastards Armory - 1. Ontdek of het gewas dat we waarnemen tot een klootzak behoorde, ondanks het feit dat het een verwoeste helm of een ander figuur presenteert dat zijn klootzak verkondigt, moeten we er twijfelen aan, op voorwaarde dat er geen documentatie is die nodig is
 • beschadigd - 1. Term gebruikt door sommige oude auteurs. Er werd gezegd toen het veld, riemen, stokken en andere genuanceerde van verschillende kleuren en folkvormige emaille of arabeske figuren van verschillende email of hetzelfde emaille. Zeer gebruikt in wat arsena
 • Enthousiast - 1. Zei door sommige auteurs op elk figuur die een of meer pluimen draagt.
 • Gastheer - 1. Katholieke cultobject. Metalen doos waarin niet -geconsecrepeerde hosts worden opgeslagen. Ze kunnen rond en plat worden geverfd waarmee een klein kruis wordt ingebracht.
 • Hoefijzer - 1. Het moet worden weergegeven met zeven nagels of gaten. Normaal gesproken komen de uiteinden van het hoefijzer naar de tip., Als dit moet aangeven. Symboliseert: bescherming.
 • Ijdel - 1. Termen die in sommige oude edelen worden gebruikt om het stuk of vacuüm of lege figuur binnen het schildveld te beschrijven. (V. leeg, bokt, hol, leeg, leeg, ijdel.).
 • Koperslager - 1. Binnenlands gebruiksvoorwerp dat wordt gebruikt om warmte aan de voeten in de kamers te geven. Het wordt meestal weergegeven met vurige of vlammende sintels.
 • Livrei - 1. Bibliotheek kan eer, ceremonie en service zijn. De eerste werden en worden gebruikt door de soevereinen, de grote heren, militaire en heren van de bevelen. De tweede voor de koningen van wapens, kwaleerden, farute, volhardend, rit
 • Maskerado - 1. Er wordt gezegd van elk wild dier, vooral de leeuw die een masker draagt
 • Omarmd - 1. Term ten onrechte gebruikt door koppeling. (V. Embradado). 2. Zei door sommige auteurs van het dier die de armen tegelijkertijd hebben verhoogd met de bedoeling om te knuffelen of te vertrouwen, hoewel zonder aan te raken.
 • Poort - 1. Gat achtergelaten op een muur tot binnenkomst naar een hut of behuizing. Ze moeten zich aanpassen aan de email van de figuur. Anders wordt gezegd dat wordt verduidelijkt. Symboliek: scheiding, openbaring. (Zie Clarified-A).
 • Rechter-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het rechter -hand -kanton en de gordel.
 • Ruante - 1. Breng aan op kalkoenen, voornamelijk op de pauw met de uitgebreide staart volledig open.
 • Sotuer zwaaide - 1. Er wordt gezegd van de sotuer die een gevormde door zwavelige reliëfs aanneemt
 • Uitlaat - 1. Samen of distribueer het schild, stuk, figuur, in ontsnappingen.

Daarom raden wij u aan om, naast de betekenis van Tot ziens in stok in de heraldiek, ook de andere bestanddelen van het wapen dat u wilt bestuderen op te zoeken. Heraldische terminologie is heel precies, en als u de betekenis van Tot ziens in stok kent, zult u niet alleen heraldische wapenschilden kunnen ontcijferen, maar ook uw eigen wapenschilden kunnen maken. Als je gepassioneerd bent door heraldiek, leer dan wat Tot ziens in stok in de heraldiek betekent, wat het voorstelt, en hoe Tot ziens in stok in een wapenschild geplaatst kan en moet worden.

Kortom, kennis van de betekenis van Tot ziens in stok en elk element van een heraldisch wapen kan op verschillende manieren nuttig zijn. Ten eerste kan het helpen om de geschiedenis en genealogie van een familie of geslacht te begrijpen, weten wat Tot ziens in stok betekent binnen het wapen is daarvoor essentieel. Ten tweede, als je niet weet wat Tot ziens in stok betekent, is het niet mogelijk het wapen als een compleet symbool te interpreteren, omdat elk element bijdraagt aan de algemene betekenis en het beeld dat het moet overbrengen. Ten slotte kun je, als je weet wat Tot ziens in stok betekent en wat de andere elementen zijn, je eigen wapen ontwerpen of een bestaand wapen aanpassen zodat het coherent is en de gewenste boodschap overbrengt.