De betekenis van Versterkt in de heraldiek is iets wat je moet weten als je wilt leren hoe je heraldische wapenschilden moet interpreteren. Heraldiek is een oude discipline die zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en het gebruik van emblemen en symbolen in relatie tot de geschiedenis en genealogie van families en lijnen, dus de betekenis van Versterkt kan je veel vertellen over die lijnen.

1. Deze term wordt toegepast op het schildveld dat wordt bedekt door Poenzas gerangschikt zodat het veld ervan kan worden gezien. 2. Term gebruikt om het kruis aan te duiden, waarvan de uitersten van de armen eindigen in een krachtig. 3. Er wordt gezegd v

In de heraldiek worden termen gebruikt om de verschillende elementen waaruit een heraldisch wapen bestaat en hun betekenis te beschrijven. Als we de betekenis van Versterkt willen weten, is het belangrijk de structuur van het wapen te begrijpen, om zo tot een betere interpretatie ervan te komen. Alleen met de betekenis van één van de elementen van het wapen, zoals de betekenis van Versterkt, is het niet mogelijk een globale interpretatie van een wapen te maken.

 • Avellana Cross - 1. Kruis gevormd door vier hazelnoten.
 • Brandstapel - 1. Triangle wiens basis zich op de punt van het schild bevindt, een 1/3 breedte en zijn hoekpunt eindigt in het midden van de baas. Eervolle eerste orde. 2. ten onrechte door sommigen door tip. Symbool van gerechtigheid.
 • Buitengewone partitie - 1. Het is de partitie gevormd door de plak de trchado en de dia. Zeer zeldzame verdeling in de Spaanse en Europese en moeilijke Blasonar -heraldiek. 2. Partitie gevormd door de snit, partij en semipariet naar de tip.
 • Buitenlands - 1. Wanneer een wapen niet onderworpen is aan de regels van het blazon. 2. Er wordt gezegd van valse wapens.
 • Chevron geloofde - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron die wordt geloofd. Gebruikt in Engels en Europese heraldiek. (V. geloofde, aanmoediging).
 • dit wat - 1. Lang en smal -bladeren zwaard van driehoekig gedeelte van zeer scherpe tips Witwapen Geschikt om pijn te doen (Lunge).
 • Heurtes - 1. Zei door sommige auteurs tegen de Roeles de Azur. (V. Roel).
 • Livrei - 1. Bibliotheek kan eer, ceremonie en service zijn. De eerste werden en worden gebruikt door de soevereinen, de grote heren, militaire en heren van de bevelen. De tweede voor de koningen van wapens, kwaleerden, farute, volhardend, rit
 • Schildpad - 1. Dit dier wordt weergegeven uit de schaal, kop, benen en staart. Dit embleem is een heraldry -relikwie van de kruistochten. Misschien om de trage inspanning te betekenen, maar constant in de strijd om het christendom op te leggen. Volgens sommigen
 • Slang - 1. Het wordt weergegeven in het schild in een stok- en golfsituatie.
 • Slecht gesneden - 1. Geeft de mouwen van een jurk aan wanneer ze niet volledig worden weergegeven. Zeer oude figuur van Europees pantser.
 • Sprekers, wapens - 1. Zij zijn die vertegenwoordigd door een figuur, die de achternaam van de afkomst verwijst en aangeeft die zij vertegenwoordigen en de achternaam grafisch interpreteert.
 • Tot ziens in stok - 1. Zei dat je je in een stoksituatie zou zien plaatsen.
 • Vernederd - 1. Er wordt gezegd van het stuk onder of onder een andere.

Daarom raden wij u aan om, naast de betekenis van Versterkt in de heraldiek, ook de andere bestanddelen van het wapen dat u wilt bestuderen op te zoeken. Heraldische terminologie is heel precies, en als u de betekenis van Versterkt kent, zult u niet alleen heraldische wapenschilden kunnen ontcijferen, maar ook uw eigen wapenschilden kunnen maken. Als je gepassioneerd bent door heraldiek, leer dan wat Versterkt in de heraldiek betekent, wat het voorstelt, en hoe Versterkt in een wapenschild geplaatst kan en moet worden.

Kortom, kennis van de betekenis van Versterkt en elk element van een heraldisch wapen kan op verschillende manieren nuttig zijn. Ten eerste kan het helpen om de geschiedenis en genealogie van een familie of geslacht te begrijpen, weten wat Versterkt betekent binnen het wapen is daarvoor essentieel. Ten tweede, als je niet weet wat Versterkt betekent, is het niet mogelijk het wapen als een compleet symbool te interpreteren, omdat elk element bijdraagt aan de algemene betekenis en het beeld dat het moet overbrengen. Ten slotte kun je, als je weet wat Versterkt betekent en wat de andere elementen zijn, je eigen wapen ontwerpen of een bestaand wapen aanpassen zodat het coherent is en de gewenste boodschap overbrengt.