De betekenis van Vierde in de heraldiek is iets wat je moet weten als je wilt leren hoe je heraldische wapenschilden moet interpreteren. Heraldiek is een oude discipline die zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en het gebruik van emblemen en symbolen in relatie tot de geschiedenis en genealogie van families en lijnen, dus de betekenis van Vierde kan je veel vertellen over die lijnen.

1. Term die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om de kazerne te noemen. (V. Barracks).

In de heraldiek worden termen gebruikt om de verschillende elementen waaruit een heraldisch wapen bestaat en hun betekenis te beschrijven. Als we de betekenis van Vierde willen weten, is het belangrijk de structuur van het wapen te begrijpen, om zo tot een betere interpretatie ervan te komen. Alleen met de betekenis van één van de elementen van het wapen, zoals de betekenis van Vierde, is het niet mogelijk een globale interpretatie van een wapen te maken.

 • Centrum van de baas. - 1. Er wordt gezegd van het hoofdpunt van de baas. Eervol stuk.
 • Cordada - 1. Wanneer een muziekinstrument snaren van verschillende metal draagt, wordt het koord gezegd. 2. Ook gezegd over de verbijsterde boogreeks.
 • Dignity Crown - 1. Het is de kroon die overeenkomt met een civiele, kerkelijke of militaire waardigheid voor zijn positie, en die, volgens de meeste tradadisten, overeenkomen met kleine varianten met die van Duke, Marquis, Conde en Vizconde.
 • Geanimeerd - 1. Term die wordt gebruikt om het hoofd van elk dier aan te geven, dat zelfs gescheiden wordt, toont het leven in de ogen, worden meestal weergegeven met gules of goud.
 • Italiaans schild - 1. Ze worden gekenmerkt door veel van hen toilet, ovaal en paardenhead te dragen.
 • Laureada, Cruz. - 1. Spaanse prijs. Het wordt vertegenwoordigd door vier zwaarden met de uiteinden aan de zijkanten van het schild en een laurierkroon.
 • leiboom - 1. Zei door een schrijver om op het rooster te wijzen, de sleutel tot een ander email, bijvoorbeeld in de achternaam Trussel. Van Gules, een rug, gesloten van goud.
 • Maskerado - 1. Er wordt gezegd van elk wild dier, vooral de leeuw die een masker draagt
 • Nobele genealogie - 1. Geschiedenis en onderzoek van gezinnen in hun oorsprong wiens wapens lijken of het recht hebben om te verschijnen in de boeken genaamd Blassonarians, Noble, Armials.
 • Overslaan - 1. stuk bedekt met schalen zoals vis of sirene, meestal van verschillende email.
 • Prinses - 1. De infanta's van Spanje brengen hun schild in Losanje, met een kroon van een baby, die de volledige en niet -split -wapens plaatst, versierd met twee groene palmen, zoals de koninginnen.
 • Terras - 1. Figuur die de grond weergeeft en waarin andere figuren worden geplaatst, het bevindt zich op het puntje van het schild, ze zijn meestal geschilderd in Sinopel of natuurlijk. Bezet de baard of campagne van het schild als een land en lijkt meestal op een

Daarom raden wij u aan om, naast de betekenis van Vierde in de heraldiek, ook de andere bestanddelen van het wapen dat u wilt bestuderen op te zoeken. Heraldische terminologie is heel precies, en als u de betekenis van Vierde kent, zult u niet alleen heraldische wapenschilden kunnen ontcijferen, maar ook uw eigen wapenschilden kunnen maken. Als je gepassioneerd bent door heraldiek, leer dan wat Vierde in de heraldiek betekent, wat het voorstelt, en hoe Vierde in een wapenschild geplaatst kan en moet worden.

Kortom, kennis van de betekenis van Vierde en elk element van een heraldisch wapen kan op verschillende manieren nuttig zijn. Ten eerste kan het helpen om de geschiedenis en genealogie van een familie of geslacht te begrijpen, weten wat Vierde betekent binnen het wapen is daarvoor essentieel. Ten tweede, als je niet weet wat Vierde betekent, is het niet mogelijk het wapen als een compleet symbool te interpreteren, omdat elk element bijdraagt aan de algemene betekenis en het beeld dat het moet overbrengen. Ten slotte kun je, als je weet wat Vierde betekent en wat de andere elementen zijn, je eigen wapen ontwerpen of een bestaand wapen aanpassen zodat het coherent is en de gewenste boodschap overbrengt.