De familienaam Ivanilov: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Ivanilov is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Ivanilov. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Ivanilov toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Ivanilov.

De heraldiek van Ivanilov, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Ivanilov zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Ivanilov beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Ivanilov voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Ivanilov

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Ivanilov achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Ivanilov achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Ivanilov achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Ivanilov achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Ivanilov bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Ivanilov

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Ivanilov niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Ivanilov-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Ivanilov, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Ivanilov, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Buitengewone partitie - 1. Het is de partitie gevormd door de plak de trchado en de dia. Zeer zeldzame verdeling in de Spaanse en Europese en moeilijke Blasonar -heraldiek. 2. Partitie gevormd door de snit, partij en semipariet naar de tip.
 • Carapeteiro - 1. Echte boom van de Portugese heraldiek die zeven armen draagt. Het gebruik ervan is puur heraldisch. (V. CRIQUIL).
 • Cruz de Santa Tecla - 1. Tao Cross. Aangenomen als embleem door sommige kathedralen. (V. Tao).
 • Dextropiro, Destrocero, Dextracero - 1. Termen die worden gebruikt om de hele menselijke arm aan te duiden en altijd de elleboog te tonen. Film van de rechterflank, gekleed, naakt of gewapend.
 • Hidalguía - 1. Er wordt gezegd dat de kwaliteit van Hidalgo heeft.
 • Jaloezie - 1. Blazon of stuk wanneer bedekt met stokken, langwerpige stukken, zoals aanhangwagens of speren op de vorm van een mes of kruisen als een rooster of hek. (V. Frozen).
 • Menselijke figuren - 1. Ze omvatten hoofden, oog, neus, mond, oor, buste, schouder, arm, open hand, vuist, gekoppelde handen, borsten, hele lichaam, been, voet, hart, enz. Over het algemeen mogen ze niet worden geïntroduceerd in de hele menselijke figuren van de blazonen, maa
 • Ovale jurk - (V. jurk).
 • roer - 1. Afscherming, stuk of cijfer geladen met roeles in aantal groter dan negen.
 • Schoenen - 1. Er wordt gezegd dat het schild wordt gedeeld door twee diagonalen die de hoofdhoeken verlaten, op het puntje van het schild.
 • Shyan - 1. Term gebruikt om dieren aan te duiden die de tong, nagels, staart missen. 2. Er wordt gezegd van witte wapens met de gebroken punt, wiens onvolkomenheden in de figuren en stukken een strafnota zijn. 3. zei over het schild waarin ze zijn verwijderd
 • Versterkt - 1. Deze term wordt toegepast op het schildveld dat wordt bedekt door Poenzas gerangschikt zodat het veld ervan kan worden gezien. 2. Term gebruikt om het kruis aan te duiden, waarvan de uitersten van de armen eindigen in een krachtig. 3. Er wordt gezegd v