De familienaam Mbwambo: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mbwambo is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mbwambo. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mbwambo toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mbwambo.

De heraldiek van Mbwambo, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mbwambo zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mbwambo beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mbwambo voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mbwambo

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mbwambo achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mbwambo achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mbwambo achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mbwambo achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mbwambo bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mbwambo

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mbwambo niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mbwambo-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mbwambo, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mbwambo, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Dolfijnkroon van Frankrijk - 1. Het verschilt van de koninklijke van Frankrijk door in plaats van acht hoofdbanden, vier dolfijnen, waarvan de verenigde staarten zijn gesloten door een dubbele bloem van Lis.
 • Gekweld tot Gibelin. - 1. Type aanmoediging met de verouderde kantelen, typerend voor de Italiaanse middeleeuwse heraldiek en veel gebruikt in Catalonië.
 • gezicht - 1. Het menselijke gezicht van zijn natuurlijke kleur of andere email die toegeeft dat de heraldiek meestal is geverfd. Het kan worden weergegeven in profiel of voorkant.
 • Gironado - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in Jirs. (V. Jironado).
 • Holding Band - 1. Band gevormd door randen De exteriors voltooiden inkepingen. (V. verpletterd, verpletterd).
 • Jironada Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis waarin in het midden vier girons van elke arm van alternatieve kleuren samenkomen.
 • Lynx - 1. De lynx die meestal in de blazonen verschijnt, presenteert niet de bont gekleurd met donkere mol, zoals die in Spanje, maar vergelijkbaar met de Afrikaanse, van uniforme Leonia -laag en een beetje groter dan de Europeaan. Zichtsymbool en per definitie
 • Moro, hoofd - 1. Figuur die altijd wordt weergegeven door het hoofd van een Moor, profiel, sabel en tortillada, met een tape op het voorhoofd waarvan de lus in de nek zit. (V. Black).
 • netto- - 1. Netwerken die worden gebruikt voor vissen of om een ​​dier te vangen. Ze zijn vertegenwoordigd in hun natuurlijke vormen.
 • ongedeerd - 1. Er wordt gezegd van al dat dier dat geen garnizoen draagt.
 • Ovaal schild - 1. Gemeenschappelijk voor alle wapeningen, vooral de Italiaanse. (V. Shields).
 • Rechter-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het rechter -hand -kanton en de gordel.
 • Schild - 1. Volgens juli van Atienza in zijn woordenboek weerspiegelt het deze term, het kan een scude zijn. (V. escudete).
 • Senior ober - 1. Honoraire positie in sommige Europese rechtbanken. Hij draagt ​​twee gouden sleutels voor zijn positie, met de lage ringen, eindigde van de Royal Crown, die Sotuer achter het schild van zijn wapens plaatst.
 • Shyan - 1. Term gebruikt om dieren aan te duiden die de tong, nagels, staart missen. 2. Er wordt gezegd van witte wapens met de gebroken punt, wiens onvolkomenheden in de figuren en stukken een strafnota zijn. 3. zei over het schild waarin ze zijn verwijderd
 • Tot ziens op de tip - 1. Zei over het zien dat de uiteinden in oppositie worden geplaatst met de bases van anderen die je zien, dat wil zeggen, zodat de punt van de zilveren vero naast de basis van hetzelfde metaal in de bovenste rij en die van Azur ligt zal ook in dezelfde si