De familienaam Mc'cormick: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mc'cormick is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mc'cormick. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mc'cormick toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mc'cormick.

De heraldiek van Mc'cormick, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mc'cormick zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mc'cormick beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mc'cormick voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mc'cormick

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mc'cormick achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mc'cormick achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mc'cormick achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mc'cormick achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mc'cormick bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mc'cormick

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mc'cormick niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mc'cormick-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mc'cormick, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mc'cormick, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bretesado - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat kantelen in al zijn delen, onderste, bovenste en zijkanten of randen van het schild draagt.
 • Chief-sotuer - 1. stuk dat bestaat uit de baas en de sotuer.
 • Cruz links - 1. Kruis gevormd door semicirkels aan een buitenkant.
 • Liss - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om verschillende LIS -bloemen in het schildveld te definiëren. (V. Lis, Flower of Lis).
 • Llana, Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen zonder hoogtepunt zijn. (V. Cruz Llana).
 • ovaal - 1. Curve gesloten voor de ellips. Gebruikt in Franse heraldiek.
 • Schild - 1. Volgens juli van Atienza in zijn woordenboek weerspiegelt het deze term, het kan een scude zijn. (V. escudete).
 • Senior ober - 1. Honoraire positie in sommige Europese rechtbanken. Hij draagt ​​twee gouden sleutels voor zijn positie, met de lage ringen, eindigde van de Royal Crown, die Sotuer achter het schild van zijn wapens plaatst.
 • Shyan - 1. Term gebruikt om dieren aan te duiden die de tong, nagels, staart missen. 2. Er wordt gezegd van witte wapens met de gebroken punt, wiens onvolkomenheden in de figuren en stukken een strafnota zijn. 3. zei over het schild waarin ze zijn verwijderd
 • stoel - 1. Rig voor paardrijden. Het wordt meestal weergegeven in profiel of voorkant met hangende stijgbeugels. Het heeft de voorkeur om aan te geven hoe laat het komt. 2. De stoel als troon is een symbool van soevereine autoriteit. (V. Mount stoelen).
 • tegenovergestelde - 1. Er wordt gezegd van het Cut Shield waarvan de divisielijn deel twee geëmailleerde driehoeken is van de ene naar de andere. (V. van de ene naar de andere).
 • Telefoongesprek - 1. Het wordt weergegeven in de vorm van drie tongen van vuur, het onderste gedeelte afgerond, is geschilderd van gules of goud. 2. Amerikaanse zoogdier van herkauwers, het is vertegenwoordigd.
 • Teller -trigger - 1. Het is de batterij gevormd door tegenbruggen. (V. tegenbrower).
 • Volledige wapens - 1. Aan die van het hoofd van het gezin zonder enige aanpassing of toevoeging en dat ze ook de erfgenaam van het gezin kunnen dragen, maar niet de tweede kinderen die gedwongen werden om enig verschil te introduceren, onthullend dat ze geen hoofd waren van