De familienaam Mcanarney: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcanarney is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcanarney. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcanarney toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcanarney.

De heraldiek van Mcanarney, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcanarney zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcanarney beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcanarney voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcanarney

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcanarney achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcanarney achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcanarney achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcanarney achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcanarney bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcanarney

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcanarney niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcanarney-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcanarney, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcanarney, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Alligator - 1. Figuur die het dier met dezelfde naam reproduceert. Hij wordt vertegenwoordigd met zijn mond open en toont zijn tanden, zijn positie kan variëren in het schild, hoewel hij meestal naar de rechterhand kijkt. Dit cijfer werd toegekend of aangenomen aan w
 • Ancorada - 1. Er wordt gezegd van een kruis, van een sotuer en in het algemeen van elk stuk, wiens ledematen in de weg van de ankers terechtkomen. (V. verankerd).
 • Dalmatisch - 1. breed gewaad, open aan de zijkanten die worden gebruikt door de koningen van wapens waarin die van hun soevereinen werden geborduurd.
 • Dignity Crown - 1. Het is de kroon die overeenkomt met een civiele, kerkelijke of militaire waardigheid voor zijn positie, en die, volgens de meeste tradadisten, overeenkomen met kleine varianten met die van Duke, Marquis, Conde en Vizconde.
 • Gearceerd - 1. Zei over de stukken en figuren die niet plat zijn en markeren een schaduw. In sommige verdragen wordt aangegeven dat de meubels plannen moeten zijn, zonder schaduwen of reliëfs.
 • Gesneden stuk - 1. Deze stukken zijn ontstaan ​​om wapens te onderscheiden met behulp van een brisury om de belangrijkste wapens van de tweede te onderscheiden. In andere assemblages worden de bezuinigingen gebruikt om de wapens van de persoon die een misdrijf heeft bega
 • Harp - 1. Het wordt ten onrechte door sommige heraldisten door Dante gezegd. (Zie Dantelado).
 • ijzeren roos - 1. Null als een stuk in Spaanse heraldiek, maar bestaat in het Franse pantser. Het wordt gevormd door een ijzeren kruis dat circuleerde en wordt gezongen met vier bloemen die in de punt aan de zijkanten van het kruis samenkomen.
 • In de vieren - 1. Termijn die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om het kwartaal te definiëren. (V. Quarter).
 • Ladder - 1. (V. schaal).
 • landhuis - 1. Territorium onderworpen aan het domein van de Heer of de dame en gelijk aan het bestuur van een van hen.
 • Nebulade band - 1. Band gevormd door kleine golvingen als wolken. (V. Nebulatie).
 • Prinses - 1. De infanta's van Spanje brengen hun schild in Losanje, met een kroon van een baby, die de volledige en niet -split -wapens plaatst, versierd met twee groene palmen, zoals de koninginnen.
 • Schild - 1. School en bediening van de Squire.
 • Sinister-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het sinistere kanton en de gordel.
 • Tegenovergestelde - 1. Breng aan op dieren die in de tegenovergestelde richting kijken.