De familienaam Mcanly: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcanly is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcanly. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcanly toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcanly.

De heraldiek van Mcanly, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcanly zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcanly beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcanly voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcanly

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcanly achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcanly achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcanly achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcanly achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcanly bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcanly

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcanly niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcanly-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcanly, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcanly, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Belgische kroon - 1. Vergelijkbaar met de Spanjaarden en die van Beieren. (Zie Crown of Bavaria, Spaanse Corona).
 • Camba - 1. Zei door sommige auteurs tegen de wielen van de auto's.
 • Chimere figuren - (V. Ampistra, Argos, Arpía, Basilisco, Centauro, Dragon, Sphinx, Phoenix, Tap, Hidra, Janus, Chimera, Salamandra, Triton, Unicorn).
 • Concessies - 1. Ze worden af ​​en toe verleend door een soeverein of een andere feodale Heer, als een aanvulling op vaderlijke wapens, ter herdenking van een of andere prestatie of om een ​​relatie van welke aard dan ook aan te geven.
 • Corbo - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de Roque aan te duiden. (V. Roque).
 • Gearceerd - 1. Zei over de stukken en figuren die niet plat zijn en markeren een schaduw. In sommige verdragen wordt aangegeven dat de meubels plannen moeten zijn, zonder schaduwen of reliëfs.
 • Gekruist - 1. Breng aan op de stukken die een overlappend kruis dragen. 2. Er wordt gezegd van de heer die zich in dienst nam voor wat kruistocht. 3. Er wordt gezegd van elk figuur dat aan de bovenkant een kruis wordt toegevoegd, meestal de wereldbol en vlaggen.
 • Gonfalon - 1. Kleine banner. Gebruikt uit de middeleeuwen door sommige Europese staten tot heden. Het ontwerp is variabel, hoewel over het algemeen twee of drie drie afgeronde of tip -uiteinden opvallen.
 • Lepel - 1. Binnenlands keukengerei en heraldiekfiguur vertegenwoordigd door een handvat en een concaaf mes.
 • Livrei - 1. Bibliotheek kan eer, ceremonie en service zijn. De eerste werden en worden gebruikt door de soevereinen, de grote heren, militaire en heren van de bevelen. De tweede voor de koningen van wapens, kwaleerden, farute, volhardend, rit
 • Montesa, orde van - 1. Vervang de militaire orde van die van de tempel, opgericht in 1317. Zijn badge, Modern Montesa Cruz, is gelijk aan dat van zijn congeneren van Alcantara en Calatrava, van Sabre, met een plat kruis van gules die het laden.
 • Noot - 1. De vrucht van walnoot wordt weergegeven in een natuurlijke of sinopel eivormige vorm.
 • Overslaan - 1. stuk bedekt met schalen zoals vis of sirene, meestal van verschillende email.
 • Potented Kruis - 1. Kruis waarin al zijn uitersten in Potenzas terechtkomen. (V. versterkt). Ook wel Tao van de Hebreeën genoemd.
 • Triomfkroon - 1. met laurierblaadjes. Victory Symbol. Legergeneraals werden verleend dat ze in een belangrijke strijd hadden gewonnen die de vijand versloeg.
 • Van Heraudie - 1. Het is het oudste heraldische verdrag dat bekend is, geschreven in de Anglo-Normanda-taal tegen de jaren 1341 en 1345, volgens M. de Riquer. Hoewel er vanaf het einde van de dertiende eeuw sommige zelfs ouder zijn, in de vorm van rollen. (Zie armorial)