De familienaam Mcartor: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcartor is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcartor. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcartor toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcartor.

De heraldiek van Mcartor, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcartor zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcartor beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcartor voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcartor

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcartor achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcartor achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcartor achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcartor achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcartor bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcartor

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcartor niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcartor-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcartor, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcartor, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ancorada - 1. Er wordt gezegd van een kruis, van een sotuer en in het algemeen van elk stuk, wiens ledematen in de weg van de ankers terechtkomen. (V. verankerd).
 • Cabriado - 1. Er wordt gezegd van het schild of de wrongel van metaal- en kleurgeiten afwisselend. (V. Chevronado).
 • Dubbele teller -verwijderd - 1. Zei door sommige auteurs tegen het stuk die aan beide kanten dubbel wordt aangemoedigd, maar hun openingen vallen niet samen, dat wil zeggen dat ze van de ene kant met de andere zijn afgewisseld. (V. tegenbrower).
 • Generaal luitenant - 1. Militaire positie in Spanje. Ze omringen hun kaars of banner of andere insigne van hun positie met zes vlaggen en zes normen. Deze dragen echte wapens geborduurd in hun centrum.
 • Genuanceerd - 1. Er wordt gezegd van de Ruante Peacock, wiens veren vlekken presenteren. 2. Wanneer insecten Blasson met een verschillend glazuur anders dan de eigen kleur. (V. Ruante)
 • Goed Aguila - 1. zei van de adelaar die is geladen met druppels bloed. (V. Druppelt).
 • Huis - 1. Het is meestal geschilderd met de deur, vergezeld van twee ramen. Het symboliseert gastvrijheid en beveiliging.
 • Klaar - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de listel aan te duiden. (V. Listel).
 • Laureada, Cruz. - 1. Spaanse prijs. Het wordt vertegenwoordigd door vier zwaarden met de uiteinden aan de zijkanten van het schild en een laurierkroon.
 • ontbloot - 1. Er wordt gezegd van het kruisvormige kruis van San Andrés. (V. Cruz de San Andrés, Aspa).
 • Open - 1. De ramen en deuren van kastelen, torens of andere figuren wanneer het veld van het schild of het glazuur van het stuk dat ze hieronder hadden, wordt gezien. De roesters, macles en sterren of rozetten die de sporen dragen, zoals het is
 • Premuro - 1. stuk of muurdoek, samen met een kasteel of toren. In sommige blazons wordt het alleen weergegeven.
 • Telefoongesprek - 1. Het wordt weergegeven in de vorm van drie tongen van vuur, het onderste gedeelte afgerond, is geschilderd van gules of goud. 2. Amerikaanse zoogdier van herkauwers, het is vertegenwoordigd.
 • Tortelduif - 1. Ave. Het wordt weergegeven met gevouwen vleugels. Het symboliseert zowel en duif huwelijkse trouw. (V. Paloma).
 • Tot - 1. Naam die verwijst naar de vleugels van elke vorm van vogel. Geef aan in de positie die wordt weergegeven. Ze trekken meestal altijd aan het hoofd van het schild, anders moet hun positie worden aangegeven. (V. vlucht).
 • Ui - 1. Het wordt weergegeven met afgeronde of langwerpige kop, gesneden en met wortels.
 • Van Heraudie - 1. Het is het oudste heraldische verdrag dat bekend is, geschreven in de Anglo-Normanda-taal tegen de jaren 1341 en 1345, volgens M. de Riquer. Hoewel er vanaf het einde van de dertiende eeuw sommige zelfs ouder zijn, in de vorm van rollen. (Zie armorial)
 • verstek - 1. Goed kerkelijke figuur of hoofdtooi gebruikt door de paus van Rome in de grote religieuze ceremonies, bisschoppen, abten, vertegenwoordigd met goud of zilver, met de goud of zilveren ines.