De familienaam Mcclees: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcclees is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcclees. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcclees toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcclees.

De heraldiek van Mcclees, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcclees zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcclees beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcclees voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcclees

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcclees achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcclees achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcclees achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcclees achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcclees bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcclees

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcclees niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcclees-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcclees, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcclees, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bavarian Crown - 1. Vergelijkbaar met de kroon van Spanje. Gouden cirkel verrijkte steentjes, versterkt door acht bloemen van acanthus bladeren, selderij, afgewisseld met elk één parel, die worden vastgehouden door acht hoofdbanden (er worden er slechts vijf gezien), in p
 • Bracker - 1. Er wordt gezegd van het stuk of meubilair dat hierboven wordt geplaatst of met een andere overloopt. Voor een auteur ook gemarkeerd. (V. gemarkeerd)
 • Carapeteiro - 1. Echte boom van de Portugese heraldiek die zeven armen draagt. Het gebruik ervan is puur heraldisch. (V. CRIQUIL).
 • Cruz de San Andrés - 1. Kruis gevormd door twee dwarsbalken geplaatst in Aspa. (V. Cruz Aspa).
 • Dames, schild - 1. Het schild van de dames of dames is meestal in de vorm van Losanje, sommige in plaats van die van hun afkomst te gebruiken, gebruiken hun echtgenoten. In sommige getrouwde damesschilden is er de helft van de wapens van de echtgenoot aan de rechterhand
 • Een schild samenstellen - 1. Stel een blazon samen met alle precieze elementen, belastingen, begeleidingen, externe en interne ornamenten, volgens de heraldierregels.
 • Gastheer - 1. Katholieke cultobject. Metalen doos waarin niet -geconsecrepeerde hosts worden opgeslagen. Ze kunnen rond en plat worden geverfd waarmee een klein kruis wordt ingebracht.
 • Halve vlucht naar beneden - 1. De uiteinden van de halve vlucht of vleugel moeten in de richting van het schild wijzen.
 • Huis - 1. Het is meestal geschilderd met de deur, vergezeld van twee ramen. Het symboliseert gastvrijheid en beveiliging.
 • Kromme schoeisel - 1. Er wordt gezegd van het schild gedeeld door twee gebogen diagonalen die de hoofdhoeken verlaten, die op het puntje van het schild zijn.
 • Oranje - 1. Een van de kleuren van Engelse heraldiek. Wanneer het in zwart en wit trekt, wordt het weergegeven door diagonale lijnen die van de sinistere kale kanton van de baas gaan, naar de rechterhand van de punt, gekruist door horizontale lijnen, die het hele
 • Overslaan - 1. stuk bedekt met schalen zoals vis of sirene, meestal van verschillende email.
 • Parkiet - 1. Ave. wordt vertegenwoordigd door zijn natuurlijke of Sinopel -kleur. Gebruikt in het verschillende Franse pantser.
 • Ui - 1. Het wordt weergegeven met afgeronde of langwerpige kop, gesneden en met wortels.
 • Uitdagen - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen eindigen in slangen.
 • Verbinderkroon - 1. Oude titel van Catalonië. Email Gold Circle.
 • Versmolten. - 1. Het is van toepassing op bomen waarvan de kofferbak en takken van verschillende email zijn dan hun kofferbak. 2. Wanneer de speer, jeuk, vlag, draagt ​​het het handvat of de ondersteuning van een verschillend glazuur dan dat het juiste is.
 • zonnebloem - 1. Deze plant is geschilderd op een schild voor of profiel met de bocht, gekanteld en lommerrijk. Het is meestal geschilderd in goud of Sinopel.