De familienaam Mccollem: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mccollem is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mccollem. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mccollem toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mccollem.

De heraldiek van Mccollem, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mccollem zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mccollem beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mccollem voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mccollem

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mccollem achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mccollem achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mccollem achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mccollem achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mccollem bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mccollem

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mccollem niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mccollem-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mccollem, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mccollem, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bedrading - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens stokken een salomonische of gevlochten vorm hebben.
 • Bretesado - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat kantelen in al zijn delen, onderste, bovenste en zijkanten of randen van het schild draagt.
 • Dolfijnkroon van Frankrijk - 1. Het verschilt van de koninklijke van Frankrijk door in plaats van acht hoofdbanden, vier dolfijnen, waarvan de verenigde staarten zijn gesloten door een dubbele bloem van Lis.
 • Flordelisado hoorn - 1. Hoorn afgewerkt in Lis Flower. Werknemer in de Germaanse Arsen.
 • geschreeuwd - 1. Het is van toepassing op elk dier dat wordt gearresteerd of genomen tussen banden of netwerken.
 • Gonfalon - 1. Kleine banner. Gebruikt uit de middeleeuwen door sommige Europese staten tot heden. Het ontwerp is variabel, hoewel over het algemeen twee of drie drie afgeronde of tip -uiteinden opvallen.
 • Halve vlucht naar beneden - 1. De uiteinden van de halve vlucht of vleugel moeten in de richting van het schild wijzen.
 • Halve vlucht naar beneden gevormd - 1. Zijn positie is andersom rond de halve vlucht naar beneden.
 • Heurtes - 1. Zei door sommige auteurs tegen de Roeles de Azur. (V. Roel).
 • Hidalguía - 1. Er wordt gezegd dat de kwaliteit van Hidalgo heeft.
 • Home of Paratge - 1. Hidalgo de Cataluña. Gelijk aan de Hidalgo de Castilla en de Infanzón in Aragon
 • Jironado - 1. Er wordt gezegd van het Cut Shield, Party, Slice en TRCHADO, samengesteld uit acht scheuren die samenkomen in het midden of het hart van het schild. De deuren moeten worden afgewisseld met metaal en kleur. De Jironado kan worden getraind of toevallig.
 • lauwerkrans - 1. Sierfiguur gevormd met bloemen, kruiden, met elkaar verweven of verenigd met banden. In heraldiek zijn er verschillende soorten van hen.
 • Liss - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om verschillende LIS -bloemen in het schildveld te definiëren. (V. Lis, Flower of Lis).
 • Natuurlijk - 1. Term gebruikt om de cijfers aan te duiden die typisch zijn voor de natuur. (V. Natuurlijke figuren).
 • Sinister-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het sinistere kanton en de gordel.