De familienaam Mcconlogue: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcconlogue is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcconlogue. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcconlogue toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcconlogue.

De heraldiek van Mcconlogue, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcconlogue zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcconlogue beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcconlogue voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcconlogue

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcconlogue achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcconlogue achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcconlogue achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcconlogue achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcconlogue bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcconlogue

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcconlogue niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcconlogue-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcconlogue, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcconlogue, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Avellana Cross - 1. Kruis gevormd door vier hazelnoten.
 • Cabo de armería - 1. Er wordt gezegd van het belangrijkste familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo genoemd. (V. Cabo de Armería).
 • Cruz-Chevronada - 1. Term gebruikt om de unie van het kruis en de chevron aan te duiden.
 • Grot - 1. Het wordt weergegeven in onregelmatige halve cirkel geladen op een berg, van verschillende email.
 • Halve vlucht naar beneden - 1. De uiteinden van de halve vlucht of vleugel moeten in de richting van het schild wijzen.
 • Havik - 1. Ave. Geschilderd en naast de rechterkant kijkend.
 • Heer - 1. Honoraire titel waarmee leden van de hoge Engelse adel worden onderscheiden.
 • Heurtes - 1. Zei door sommige auteurs tegen de Roeles de Azur. (V. Roel).
 • Italiaans schild - 1. Ze worden gekenmerkt door veel van hen toilet, ovaal en paardenhead te dragen.
 • Jironado in Cruz - 1. Er wordt gezegd van het schild gevormd door Jirones Beweging van de baas, de punt en de flanken die samenkomen in het midden. Ook bekend als Ancient Jironado.
 • Kastanje - 1. Boom, die meestal wordt weergegeven met de stam, takken en bladeren van zijn natuurlijke of Sinopel kleur, fruitig en gescheurd. Het is geverfd met de dikke romp en brede en ronde beker. 2. Kleur op grote schaal gebruikt in de middeleeuwen in Italiaans
 • Kleed in Losanje - (V. jurk).
 • Kroon van de Infantes de Castilla - 1. Zoals de echte, maar zonder hoofdband.
 • Laureada, Cruz. - 1. Spaanse prijs. Het wordt vertegenwoordigd door vier zwaarden met de uiteinden aan de zijkanten van het schild en een laurierkroon.
 • Margrave Corona - 1. Vergelijkbaar met de hertogen van Duitsland. Open kroon circuleerde met armiños met drie hoofdbanden, samengevoegd in het bovenste deel, in Pearl besteed.
 • Papier - 1. Unie van verschillende semicirkels die het veld van het schild dat een gaas vormt, het bulk bedekken, is gelijk aan die van de filet. Deze semi -cirkels worden in de gordel geplaatst die de schubben van een vis imiteren. Alleen de rand van de schalen i
 • schaduw - 1. Het is de figuur of schaduw die een figuur geeft door een zeer vage passie waarin het veld van het schild wordt gezien, het is meestal van toepassing op de zon of de leeuw.
 • Stalen - 1. Email gebruikt in verschillende Europese pantser. Niet -bestaand in Spanje
 • Uitdagen - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen eindigen in slangen.
 • Vijgenboomblad - 1. Het wordt weergegeven in een lancetoïde vorm met drie bladeren toegevoegd aan de rib. Het is meestal geschilderd als Sinopel.