De familienaam Mccorrie: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mccorrie is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mccorrie. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mccorrie toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mccorrie.

De heraldiek van Mccorrie, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mccorrie zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mccorrie beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mccorrie voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mccorrie

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mccorrie achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mccorrie achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mccorrie achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mccorrie achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mccorrie bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mccorrie

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mccorrie niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mccorrie-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mccorrie, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mccorrie, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Band-semeifaja - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de halve sinister van de gordel
 • Boss in Chief - 1. Curvilíneo -driehoek die zijn hoekpunt in het midden van het schild en zijn basis bovenaan heeft.
 • Carapeteiro - 1. Echte boom van de Portugese heraldiek die zeven armen draagt. Het gebruik ervan is puur heraldisch. (V. CRIQUIL).
 • Cherubijn - 1. Alleen het hoofd van een engel met twee vleugels wordt meestal getekend, met goudhaar en vleugels kunnen geëmailleerd goud of zilver zijn met een gezicht van anjer, maar het moet het email aangeven waarin het is geverfd. 2. Extern ornament van het schi
 • Chevron geloofde - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron die wordt geloofd. Gebruikt in Engels en Europese heraldiek. (V. geloofde, aanmoediging).
 • Cruz-Barra - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de bar.
 • Gastheer - 1. Katholieke cultobject. Metalen doos waarin niet -geconsecrepeerde hosts worden opgeslagen. Ze kunnen rond en plat worden geverfd waarmee een klein kruis wordt ingebracht.
 • gestopt - 1. Terminologie die gelijkwaardig is aan gearresteerd, dat verwijst naar het dier dat door al zijn benen wordt ondersteund, zodat niemand uit de ander steekt. 2. Er wordt gezegd van het schip of het schip zonder masten of kaarsen.
 • Laureada, Cruz. - 1. Spaanse prijs. Het wordt vertegenwoordigd door vier zwaarden met de uiteinden aan de zijkanten van het schild en een laurierkroon.
 • Lichtblauw - 1. Het wordt ten onrechte door Azur gezegd. (V. Azur).
 • Luipaard - 1. Het wordt weergegeven in een interne houding met het hoofd recht, met de twee ogen met de staart gebogen. Als dit wordt verhoogd, wordt het een grimmid of ongebreideld genoemd. Net als de leeuwen als ze in aantal van de twee zijn, wordt één front gepla
 • Open kroon - 1. Er wordt gezegd van de kroon die geen hoofdbanden draagt.
 • Ovale jurk - (V. jurk).
 • Perchada - 1. Wanneer een vogel op takken of stammen wordt geplaatst.
 • Ricohombre - 1. Degene die tot de eerste adel van Spanje behoorde. Hij bekleedde de palatine of administratieve positie, promootte een deel van de Koninklijke Raad en nam deel aan de Cortes.
 • Tahalí - 1. Brede lederen band die van de rechterschouder naar de taille wordt gehouden en dat het zwaard vasthoudt.