De familienaam Mccrackem: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mccrackem is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mccrackem. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mccrackem toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mccrackem.

De heraldiek van Mccrackem, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mccrackem zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mccrackem beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mccrackem voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mccrackem

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mccrackem achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mccrackem achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mccrackem achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mccrackem achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mccrackem bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mccrackem

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mccrackem niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mccrackem-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mccrackem, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mccrackem, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bedrading - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens stokken een salomonische of gevlochten vorm hebben.
 • Bevelen - 1. Term gebruikt om het aantal stukken aan te duiden, gelijke riemen die herhalen met alternatiteit tussen metaal en kleur.
 • bloed - 1. Rode kleur. Vergelijkelijk gebruikt door sommige oude auteurs bij het beschrijven van gules. (V. Gules).
 • Gebonden - 1. De stukken of figuren vastgebonden door een tape of koord. 2. Term die is aangewezen aan de havik of roofvogel die zijn benen draagt ​​vastgebonden door een koord. (V. liadas, liado).
 • Gemakte batterij - 1. Het is de batterij bestaande uit drie batterijen, soms toegevoegd door bloemen van LIS of andere cijfers.
 • Gestribte brug - 1. Degene die driehoekige stukken draagt ​​om de kluizen te ondersteunen.
 • Gevuld - 1. stuk waarvan de randen worden afgeslacht of geprofileerd uit verschillende email.
 • Haast hebben - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen.
 • Huis - 1. Het is meestal geschilderd met de deur, vergezeld van twee ramen. Het symboliseert gastvrijheid en beveiliging.
 • Ijdel - 1. Termen die in sommige oude edelen worden gebruikt om het stuk of vacuüm of lege figuur binnen het schildveld te beschrijven. (V. leeg, bokt, hol, leeg, leeg, ijdel.).
 • Lazarista - 1. Orde van ridders ingesteld in de heilige plaatsen, wiens doel was om de melaatsen bij te wonen. Zijn badge was een achtpunten kruis, als ster, Sinopel. 2. Knight behoren tot de genoemde orde.
 • Lorado - 1. Er wordt gezegd van de vis waarvan de vinnen van verschillende email zijn. (V. Verareerd-do).
 • Nauw - 1. Er wordt gezegd van het stuk of figuur, veld van het schild dat onderhevig is aan een gordel.
 • Pampolaat - 1. Email waarmee de bladeren van een wijngaard zijn geverfd.
 • Papier - 1. Unie van verschillende semicirkels die het veld van het schild dat een gaas vormt, het bulk bedekken, is gelijk aan die van de filet. Deze semi -cirkels worden in de gordel geplaatst die de schubben van een vis imiteren. Alleen de rand van de schalen i
 • roze - 1. Er wordt gezegd van het schild of de figuur van rozen.
 • Sayo - 1. breed en lang jas. In de middeleeuwen de edelen droegen ze het onder het pantser. Het was gemaakt van wol-, leer- en ijzeren mazen. Het gaasniveau komt ervan.
 • Schildhoofd - 1. Volgens sommige schrijvers is het hoofd van het schild. 2. Bovenste van het lichaam van de mens of dier. Ze worden gewoonlijk in profiel weergegeven en kijken naar de rechterflank, in een ander geval moet u dit aangeven.