De familienaam Mccrae: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mccrae is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mccrae. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mccrae toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mccrae.

De heraldiek van Mccrae, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mccrae zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mccrae beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mccrae voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mccrae

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mccrae achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mccrae achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mccrae achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mccrae achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mccrae bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mccrae

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mccrae niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mccrae-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mccrae, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mccrae, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Chimere figuren - (V. Ampistra, Argos, Arpía, Basilisco, Centauro, Dragon, Sphinx, Phoenix, Tap, Hidra, Janus, Chimera, Salamandra, Triton, Unicorn).
 • eerlijk - 1. Begevecht te paard en met een speer waarin de middeleeuwse ridders in toernooien en grote militaire partijen of ridderlijke ridder worden gemaakt om hun expertise en vaardigheden in het beheer van wapens aan te tonen. (V. Tournament).
 • Extremiteiten - 1. Generieke naam die dient om de tong, tanden, nagels, hoorns en dierenpoten aan te duiden.
 • Fruit - 1. boom of struik geladen met de vrucht die eigen is geschilderd door een ander email dan de rest van de figuur.
 • Galopping - 1. Er wordt gezegd van het dier in de houding en actie van Gallop.
 • Gebonden - 1. De stukken of figuren vastgebonden door een tape of koord. 2. Term die is aangewezen aan de havik of roofvogel die zijn benen draagt ​​vastgebonden door een koord. (V. liadas, liado).
 • Geciteerd - 1. Smalle of verminderde eerste -graafband, gereduceerd tot de helft van zijn breedte, sommige heraldisten zijn uit de mening, die het derde deel van de band of 1/9 van de breedte van de blazon moeten zijn. Verminderd geachte stuk.
 • Gekrompen leeuw - 1. Term gebruikt om de leeuw aan te duiden die wordt ondersteund in zijn achterkamers.
 • Hoefijzer - 1. Het moet worden weergegeven met zeven nagels of gaten. Normaal gesproken komen de uiteinden van het hoefijzer naar de tip., Als dit moet aangeven. Symboliseert: bescherming.
 • Kneep - 1. stuk waarvan de golvende profielen een concaaf oppervlak vormen in de vorm van wolk. Er is normaal of klein vaag en de langwerpige mist (Italiaans type). 2. Er wordt gezegd van de schildpartitie met een wolkenvormige scheidslijn. 3. Deel stuk
 • lagune - 1. Het wordt weergegeven in een deel van het onregelmatig water omgeven door de aarde.
 • ROTEA - 1. Termijn die door sommige Aragonese heraldisten wordt gebruikt om naar het kruis van San Jorge te vallen.
 • Sleuren - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat vastzit of binnen wordt getrimd.
 • tegenovergestelde - 1. Er wordt gezegd van het Cut Shield waarvan de divisielijn deel twee geëmailleerde driehoeken is van de ene naar de andere. (V. van de ene naar de andere).
 • Teller -trigger - 1. Het is de batterij gevormd door tegenbruggen. (V. tegenbrower).
 • Volledig kruis - 1. Er wordt gezegd van het kruis gevormd door twee dwarsbalken, die alle kanten van het schild raken. (V. Cruz vol).