De familienaam Mccuddy: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mccuddy is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mccuddy. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mccuddy toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mccuddy.

De heraldiek van Mccuddy, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mccuddy zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mccuddy beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mccuddy voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mccuddy

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mccuddy achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mccuddy achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mccuddy achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mccuddy achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mccuddy bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mccuddy

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mccuddy niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mccuddy-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mccuddy, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mccuddy, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ancorada Cruz - 1. Kruis waarin hun uiteinden zich scheiden en eindigen in de vorm van anker.
 • Avis, Order of the Avis - 1. Militaire orde al gedoofd, opgericht in Portugal in 1162, ook wel Order van San Benito de Avis genoemd. Breng Florelisada Cruz van Sinopel mee. (V. Alcántara).
 • Enthousiast - 1. Zei door sommige auteurs op elk figuur die een of meer pluimen draagt.
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • Italiaans schild - 1. Ze worden gekenmerkt door veel van hen toilet, ovaal en paardenhead te dragen.
 • King's Helm - 1. Gouden en zilveren helm, ajar tilde en bekleed vizier van gules, gefileerd goud. (V. Keizerhelm).
 • Kofferbak - 1. Er wordt gezegd van de stok of het gebroken stuk in stukken, zonder de vorm van je figuur te verliezen. (V. afgekapt).
 • Omgekeerde jurk - (V. jurk).
 • organiseren - 1. Samenstelling van heraldiek die wordt gebruikt om verschillende wapens in één blazon te vertegenwoordigen, in het algemeen om de verschillende familieallianties te onderscheiden die een schild bevatten. 2. Organisatie van de verschillende cijfers, meub
 • Punta en gevallen - 1. Curvilíneo -driehoek die zijn hoekpunt heeft in het onderste derde deel van het schild en zijn basis in het onderste deel ervan.
 • Schild - 1. School en bediening van de Squire.
 • Tegenruggen - 1. Rij van inkepingen van verschillende emaille op dezelfde gordel, stok, band of bar, passen niet bij elkaar. (Zie tegenbirt, gecrenkeerd).
 • Van Heraudie - 1. Het is het oudste heraldische verdrag dat bekend is, geschreven in de Anglo-Normanda-taal tegen de jaren 1341 en 1345, volgens M. de Riquer. Hoewel er vanaf het einde van de dertiende eeuw sommige zelfs ouder zijn, in de vorm van rollen. (Zie armorial)
 • Voor je - 1. Term gebruikt om de menselijke figuur aan te duiden, in deze situatie geplaatst.