De familienaam Mccullom: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mccullom is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mccullom. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mccullom toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mccullom.

De heraldiek van Mccullom, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mccullom zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mccullom beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mccullom voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mccullom

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mccullom achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mccullom achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mccullom achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mccullom achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mccullom bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mccullom

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mccullom niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mccullom-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mccullom, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mccullom, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Civic Crown - 1. Het is de kroon bestaande uit fruitige eiken of eiken takken. Het schildert gesloten en Sinopel.
 • Contrafilete - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat twee filets draagt. (V. Fillet, Threchor).
 • Gier - 1. Dit dier wordt in profiel weergegeven of vooraan geplaatst, kijkend naar de rechter of links van het schild.
 • Greise - 1. Zeven armen kandelaar -vormige bomen. (V. Carapeteiro, Crququier).
 • Halve vlucht naar beneden - 1. De uiteinden van de halve vlucht of vleugel moeten in de richting van het schild wijzen.
 • Holding, Anglesada - 1. stuk waarvan het profiel bestaat uit tangens semicirkels. 2. De stukken of het kruis, waarvan het buitenste deel wordt gevormd door kleine cirkels. 3. Partitielijn gevormd door kleine semicirkels, met de tips uit. (V. Anglelada,
 • in tweeën delen. - 1. Het wordt ook gebruikt om het grootscherm van de grootte aan te duiden, wat het resultaat is van deel twee wapens van wapens die een nieuwe vormen met de rechterhand van de eerste en half sinister van de tweede. Het gebruik ervan was de gedurende de de
 • Janus - 1. Een van de oude goden van Rome. Hij wordt vertegenwoordigd met twee tegenovergestelde gezichten, een die naar de toekomst of het westen kijkt, en de andere die naar het verleden of oosten kijkt. Aan hem is te wijten aan de naam van de maand januari (Ja
 • Jironado - 1. Er wordt gezegd van het Cut Shield, Party, Slice en TRCHADO, samengesteld uit acht scheuren die samenkomen in het midden of het hart van het schild. De deuren moeten worden afgewisseld met metaal en kleur. De Jironado kan worden getraind of toevallig.
 • Kneepstroom - 1. Er wordt gezegd van een riet gevormd in golfwolk, ze kunnen in band, bar, gordel en stok worden geplaatst, enz. Er worden meer dan één gepresenteerd. Ze kunnen ook een van de ene kleur zijn en de andere van verschillende kleuren.
 • Poort - 1. Gat achtergelaten op een muur tot binnenkomst naar een hut of behuizing. Ze moeten zich aanpassen aan de email van de figuur. Anders wordt gezegd dat wordt verduidelijkt. Symboliek: scheiding, openbaring. (Zie Clarified-A).
 • Prince's helm - 1. Gouden helm, ajar, bekleed met gules en voorkant.
 • Privilege Shield - 1. verleend of bevestigd door echte genade.
 • Profielkruis - 1. Kruis waarin het een biefstuk eromheen draagt ​​van verschillende email dan de figuur.