De familienaam Mcfly: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcfly is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcfly. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcfly toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcfly.

De heraldiek van Mcfly, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcfly zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcfly beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcfly voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcfly

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcfly achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcfly achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcfly achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcfly achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcfly bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcfly

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcfly niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcfly-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcfly, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcfly, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Acanthus - 1. zei van de Acanthus -bladeren die in de kronen worden geplaatst.
 • Adommed - 1. Wanneer het ene stuk met het andere wordt geladen. Niet meer gebruikte term. (V. versierd).
 • Ancorada Cruz Bifida - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens hoofd is verdeeld in twee acute punten één naar de rechterhand en de andere richting de sinister en het rinkelen. Het is omgekeerd.
 • Aspada Cruz - 1. Gebruikt door keizer Carlo Magno. Samengesteld uit kruis in "P" en in het midden een mes. Symbool van Christus.
 • Chief-sotuer - 1. stuk dat bestaat uit de baas en de sotuer.
 • Cruz links - 1. Kruis gevormd door semicirkels aan een buitenkant.
 • Flambante - 1. Palos, riemen en golfbanden die op de tip eindigen, worden begrepen alsof het vlammen waren. Het is afgeleid van de Latijnse stem "Flamula", door de vlam, maar onze Heralds willen Flambantes -uitzicht op de Franse stem "Flamb". (V. Flameante
 • Geflankeerd - 1. Er wordt gezegd van het schild wanneer verdeeld in drie gelijke delen gescheiden door twee verticale, schuine lijnen, krommen van een 1/5 breedte van het schild. Bijna niet -bestaand in Spaanse heraldiek. 2. Bekijk dat beginnend met de flanken van het
 • Grote driehoek - 1. Termijn die door enkele oude heraldisten wordt gebruikt bij het beschrijven van de voorziening van enig stuk in twee en één, of besteld. (Zie goed geordend, twee en één, driehoek).
 • Kneepstroom - 1. Er wordt gezegd van een riet gevormd in golfwolk, ze kunnen in band, bar, gordel en stok worden geplaatst, enz. Er worden meer dan één gepresenteerd. Ze kunnen ook een van de ene kleur zijn en de andere van verschillende kleuren.
 • Kroon van de koningen van Aragon - 1. gelijk aan de Spaanse koninklijke kroon, maar zonder enige hoofdband.
 • Kwellen - 1. Arnés stuk dat de dij bedekt.
 • ontheemd - 1. Term gebruikt om het stuk aan te duiden waarvan de helft van de lengte naar de rechterkant beweegt, sinister naar de baas of de punt van het schild. Je onderhoudt alleen contact met de andere helft op een punt en de gordel. Als de scheidingslijn
 • Saturnus - 1. Vijk de kleurnaam in echte assemblages.
 • slang - 1. Snake vertegenwoordigde golvend, noda of bijt op uw staart. (V. golvend, nuda).
 • spiegel - 1. Figuur die wordt weergegeven in verschillende vormen en ovaal ontwerp, vierkant, rond, met mango, de contour of goudkader is meestal email en hetzelfde, het midden van de zilveren spiegel.
 • Tegenovergestelde - 1. Breng aan op dieren die in de tegenovergestelde richting kijken.
 • uitverdelingen - 1. Het zijn de onderverdelingen die zich voordoen in het hoofdkantoor van het schild, het gevolg van het delen van het in meer dan één verdeling van de bestaande.
 • Vallei - 1. Het wordt weergegeven tussen twee bergen.
 • Versmolten. - 1. Het is van toepassing op bomen waarvan de kofferbak en takken van verschillende email zijn dan hun kofferbak. 2. Wanneer de speer, jeuk, vlag, draagt ​​het het handvat of de ondersteuning van een verschillend glazuur dan dat het juiste is.
 • Vriendschap - 1. Zei voor sommigen tegen de handalliantie, geloof, gekoppelde handen. (V. Hand Alliance).
 • zonnebloem - 1. Deze plant is geschilderd op een schild voor of profiel met de bocht, gekanteld en lommerrijk. Het is meestal geschilderd in goud of Sinopel.