De familienaam Mcgavock: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcgavock is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcgavock. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcgavock toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcgavock.

De heraldiek van Mcgavock, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcgavock zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcgavock beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcgavock voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcgavock

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcgavock achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcgavock achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcgavock achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcgavock achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcgavock bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcgavock

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcgavock niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcgavock-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcgavock, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcgavock, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Cruz-Chevronada - 1. Term gebruikt om de unie van het kruis en de chevron aan te duiden.
 • Delen van het schild - 1. Het is de verdeling van het schild, volgens het menselijke gezicht dat wordt vertegenwoordigd in negen divisies en onderverdelingen: baas, tip, rechtse en sinistere kant.
 • Flank - 1. Ze zijn de zijkanten van het schild genaamd Right -Handed Side en Sinistere Side. (V. flank).
 • Gastheer - 1. Katholieke cultobject. Metalen doos waarin niet -geconsecrepeerde hosts worden opgeslagen. Ze kunnen rond en plat worden geverfd waarmee een klein kruis wordt ingebracht.
 • Generaal luitenant - 1. Militaire positie in Spanje. Ze omringen hun kaars of banner of andere insigne van hun positie met zes vlaggen en zes normen. Deze dragen echte wapens geborduurd in hun centrum.
 • geschreeuwd - 1. Het is van toepassing op elk dier dat wordt gearresteerd of genomen tussen banden of netwerken.
 • Harp - 1. Het wordt ten onrechte door sommige heraldisten door Dante gezegd. (Zie Dantelado).
 • Hart - 1. Het menselijke of dierlijke hart vertegenwoordigt en schildert op natuurlijke wijze. Het verschijnt in sommige ontstoken of vlammende blazonen. 2. Sommige auteurs noemen de panela.
 • Heer - 1. Honoraire titel waarmee leden van de hoge Engelse adel worden onderscheiden.
 • Kunstmatig - 1. Figuur die niet als normaal wordt beschouwd. (V. Kunstmatige figuren).
 • Langrave kroon - 1. Vergelijkbaar met die van de Duitse hertog. (Zie Crown of Duke German).
 • Leren - 1. gelijk aan vlag of banner, badge.
 • Pauw - 1. Ave. wordt over het algemeen vooraan weergegeven in een Ruante -positie, met zijn open staart en kijkend naar de rechterhand, zijn versierde kop van drie veren in Penacho. Het wordt ook gepresenteerd met profiel met de top van drie stokken afgewerkt in
 • Sprankelend - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat eindigt in acute tips. (V. trillen).