De familienaam Mcgawley: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcgawley is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcgawley. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcgawley toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcgawley.

De heraldiek van Mcgawley, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcgawley zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcgawley beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcgawley voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcgawley

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcgawley achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcgawley achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcgawley achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcgawley achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcgawley bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcgawley

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcgawley niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcgawley-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcgawley, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcgawley, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Chevron geloofde - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron die wordt geloofd. Gebruikt in Engels en Europese heraldiek. (V. geloofde, aanmoediging).
 • Cruz de Santa Tecla - 1. Tao Cross. Aangenomen als embleem door sommige kathedralen. (V. Tao).
 • Enthousiast - 1. Zei door sommige auteurs op elk figuur die een of meer pluimen draagt.
 • Gewei - 1. Er wordt gezegd van een soort romp of jachthoorn van verminderde afmetingen gemaakt van de hoorn van een bovine -dier.
 • Gewond - 1. Er wordt gezegd van het schild met een speer, Saeta, zwaard, vast op het veld en waaruit bloed stond. Je moet de richting van het wapen vastleggen.
 • Kofferbak - 1. Er wordt gezegd van de stok of het gebroken stuk in stukken, zonder de vorm van je figuur te verliezen. (V. afgekapt).
 • Menselijke figuren - 1. Ze omvatten hoofden, oog, neus, mond, oor, buste, schouder, arm, open hand, vuist, gekoppelde handen, borsten, hele lichaam, been, voet, hart, enz. Over het algemeen mogen ze niet worden geïntroduceerd in de hele menselijke figuren van de blazonen, maa
 • Palo-Semibarra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de stok en de bovenste helft van de bar.
 • Papegaai - 1. Ave. Het is meestal groen geverfd, hoewel het in een andere kleuren kan optreden. Het verschijnt meestal in actie om te marcheren naast het schild. Symbool van de heer die trots is op zijn blazon.
 • Priesterkroon - 1. Verschillende onderwerpen werden gemaakt, voornamelijk olijfboom en spikes.
 • Roel Jironado - 1. De Jironado Roel is meestal twaalf alternatieve en gebogen stukken, zes kleuren en zes metaal.
 • Teller -trigger - 1. Het is de batterij gevormd door tegenbruggen. (V. tegenbrower).
 • Tot - 1. Naam die verwijst naar de vleugels van elke vorm van vogel. Geef aan in de positie die wordt weergegeven. Ze trekken meestal altijd aan het hoofd van het schild, anders moet hun positie worden aangegeven. (V. vlucht).
 • Tudesco Canton - 1. Termijn die door sommige oude Europese armoryisten wordt gebruikt, is het in feite een Jironed Canton. (V. Jirón).
 • Vallea - 1. Grote nekkleding en teruggekeerd op de rug, schouders en borst die vooral in Vlaanderen (België) werd gebruikt en in de 16e eeuw in Spanje geïntroduceerd.
 • Vallei - 1. Het wordt weergegeven tussen twee bergen.