De familienaam Mcgeachey: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcgeachey is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcgeachey. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcgeachey toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcgeachey.

De heraldiek van Mcgeachey, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcgeachey zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcgeachey beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcgeachey voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcgeachey

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcgeachey achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcgeachey achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcgeachey achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcgeachey achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcgeachey bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcgeachey

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcgeachey niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcgeachey-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcgeachey, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcgeachey, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ampather - 1. gevleugelde slang met een tweede kop in de staart. Het is ingelijst in de groep fantastische dieren.
 • Canton-Banda - 1. stuk dat het resultaat is van de combinatie van het rechter -hand kanton en de band.
 • Centrum van de baas. - 1. Er wordt gezegd van het hoofdpunt van de baas. Eervol stuk.
 • Chimere figuren - (V. Ampistra, Argos, Arpía, Basilisco, Centauro, Dragon, Sphinx, Phoenix, Tap, Hidra, Janus, Chimera, Salamandra, Triton, Unicorn).
 • Cruz Chief - 1. Het is het resultaat van de vereniging van de baas en het kruis.
 • Cruz de San Andrés - 1. Kruis gevormd door twee dwarsbalken geplaatst in Aspa. (V. Cruz Aspa).
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • King's hoofd - 1. Het wordt weergegeven in profiel of voorkant, met de bebaarde en gekroond naar de oude.
 • Land - 1. De planeet Aarde wordt weergegeven als een ballon met voet. 2. Het wordt ook vertegenwoordigd met: heuvels, bergen, vlaktes, rotsen, rotsen.
 • Mantel - 1. stuk bestaande uit een parel met het bovenste deel van de baas vol, zonder het veld van het schild te zien. 2. Scarlet is geverfd, bekleed met armiños en laag van de kroon die het afmaakt, knopen met veters van kwastjes die twee bullonen vormen
 • Nebulade band - 1. Band gevormd door kleine golvingen als wolken. (V. Nebulatie).
 • Nobele genealogie - 1. Geschiedenis en onderzoek van gezinnen in hun oorsprong wiens wapens lijken of het recht hebben om te verschijnen in de boeken genaamd Blassonarians, Noble, Armials.
 • Prince's helm - 1. Gouden helm, ajar, bekleed met gules en voorkant.
 • Sinistere flankbeweging - 1. Term gebruikt in heraldiek om de figuur aan te duiden die de sinistere flank van het schild verlaat.
 • Tot ziens in golven - 1. Zei van de zien die worden weergegeven die golven vormen.
 • Versterkt - 1. Deze term wordt toegepast op het schildveld dat wordt bedekt door Poenzas gerangschikt zodat het veld ervan kan worden gezien. 2. Term gebruikt om het kruis aan te duiden, waarvan de uitersten van de armen eindigen in een krachtig. 3. Er wordt gezegd v