De familienaam Mcginny: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcginny is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcginny. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcginny toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcginny.

De heraldiek van Mcginny, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcginny zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcginny beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcginny voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcginny

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcginny achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcginny achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcginny achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcginny achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcginny bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcginny

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcginny niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcginny-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcginny, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcginny, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ancorada - 1. Er wordt gezegd van een kruis, van een sotuer en in het algemeen van elk stuk, wiens ledematen in de weg van de ankers terechtkomen. (V. verankerd).
 • Barbican - 1. Saetera of Tronera in kastelen of sterke punten.
 • Bifurcado -voet, kruis van - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens voet is gebarsten is verdeeld in twee helften. (V. Bifurcado Standing Cross).
 • Bom - 1. Deze figuur wordt normaal weergegeven in de vorm van een bal en dat er een vlam uitkomt.
 • diadeemada - 1. Het wordt opgevat als de persoon of een andere religieuze figuur of niet om een ​​cirkel rond het hoofd te dragen, zoals de keizerlijke adelaars en de leeuw van Venetië. (V. nimbo).
 • Gebroken kolom - 1. Een kolom, gebroken in twee helften, vertegenwoordigt de sterkte in heraldiek.
 • Gekrompen leeuw - 1. Term gebruikt om de leeuw aan te duiden die wordt ondersteund in zijn achterkamers.
 • Glurend - 1. zei van een die uitkijkt in een raam, muur. Term equivalent aan opkomende, volgens sommige auteurs. (V. NASCENT).
 • King's hoofd - 1. Het wordt weergegeven in profiel of voorkant, met de bebaarde en gekroond naar de oude.
 • Pantsero - 1. Er wordt gezegd van de jurk, tapijt of andere elementen, waarop de wapens van de eigenaar zijn geverfd. Ze kunnen in hun verlenging of een deel ervan zijn.
 • roerwiel - 1. Naval Rig. Gestraald wiel met zweep. Het zal vooraan worden weergegeven. (V. roer).
 • Sinistere batterij - 1. Er wordt gezegd van de batterij, die begint vanaf de tip en de helft rechts vindt zijn hoekpunt in het sinistere kanton van de baas.
 • Stalen - 1. Email gebruikt in verschillende Europese pantser. Niet -bestaand in Spanje
 • Tweevoetige kruis - 1. Cruz aan wiens uiteinden wedstrijden zijn of gescheiden zijn.