De familienaam Mcgrae: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcgrae is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcgrae. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcgrae toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcgrae.

De heraldiek van Mcgrae, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcgrae zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcgrae beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcgrae voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcgrae

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcgrae achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcgrae achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcgrae achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcgrae achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcgrae bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcgrae

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcgrae niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcgrae-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcgrae, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcgrae, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • gecompenseerd - 1. Er wordt gezegd van elk stuk of figuur dat als garnizoen een filet draagt, behalve aan een van de uiteinden.
 • Gekruist - 1. Breng aan op de stukken die een overlappend kruis dragen. 2. Er wordt gezegd van de heer die zich in dienst nam voor wat kruistocht. 3. Er wordt gezegd van elk figuur dat aan de bovenkant een kruis wordt toegevoegd, meestal de wereldbol en vlaggen.
 • gules - 1. Heraldische naam van de rode kleur. Het wordt grafisch weergegeven door verticale lijnen. Symbool: waarde, kracht en onverschrokkenheid en geloof van de martelaren. 2. Het bestaat in de Franse en Duitse bewapening van de veertien
 • Home of Paratge - 1. Hidalgo de Cataluña. Gelijk aan de Hidalgo de Castilla en de Infanzón in Aragon
 • Jaloezie - 1. Blazon of stuk wanneer bedekt met stokken, langwerpige stukken, zoals aanhangwagens of speren op de vorm van een mes of kruisen als een rooster of hek. (V. Frozen).
 • Lichtblauw - 1. Het wordt ten onrechte door Azur gezegd. (V. Azur).
 • Natuurlijke poster - 1. Cartela vertegenwoordigd door middel van een strip die aan de uiteinden wordt gerold.
 • Premuro - 1. stuk of muurdoek, samen met een kasteel of toren. In sommige blazons wordt het alleen weergegeven.
 • Rosicler - 1. Zei door sommigen om gules te kleuren. (V. Gules).
 • Royal Crown of Spanje - 1. Het wordt gevormd door een cirkel van goud verrijkt met edelstenen die acht bloemen, selderijbladeren ondersteunen, afgewisseld met één parel, verhoogd, met acht hoofdbanden geladen met parels, gesloten bovenop en in hun unie een wereldbol en een
 • Schildhoofd - 1. Volgens sommige schrijvers is het hoofd van het schild. 2. Bovenste van het lichaam van de mens of dier. Ze worden gewoonlijk in profiel weergegeven en kijken naar de rechterflank, in een ander geval moet u dit aangeven.
 • Stalen - 1. Email gebruikt in verschillende Europese pantser. Niet -bestaand in Spanje
 • Tweevoetige kruis - 1. Cruz aan wiens uiteinden wedstrijden zijn of gescheiden zijn.
 • Vis - (V. vis).
 • Volledig kruis - 1. Er wordt gezegd van het kruis gevormd door twee dwarsbalken, die alle kanten van het schild raken. (V. Cruz vol).
 • We zullen - 1. Deze constructie wordt weergegeven in een cilindrische of vierkante vorm met een boog of zonder het ijzer of steen om de poelie, ketting en kubus te plaatsen. In sommige schilden wordt het weergegeven met een dekking. Symboliek: redding, diepte.