De familienaam Mcgreggor: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcgreggor is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcgreggor. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcgreggor toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcgreggor.

De heraldiek van Mcgreggor, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcgreggor zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcgreggor beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcgreggor voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcgreggor

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcgreggor achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcgreggor achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcgreggor achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcgreggor achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcgreggor bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcgreggor

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcgreggor niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcgreggor-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcgreggor, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcgreggor, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Bifurcado -voet, kruis van - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens voet is gebarsten is verdeeld in twee helften. (V. Bifurcado Standing Cross).
 • Cabo de armería - 1. Er wordt gezegd van het belangrijkste familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo genoemd. (V. Cabo de Armería).
 • dit wat - 1. Lang en smal -bladeren zwaard van driehoekig gedeelte van zeer scherpe tips Witwapen Geschikt om pijn te doen (Lunge).
 • Gebonden - 1. De stukken of figuren vastgebonden door een tape of koord. 2. Term die is aangewezen aan de havik of roofvogel die zijn benen draagt ​​vastgebonden door een koord. (V. liadas, liado).
 • Gecomponeerde bordura van Castilla y león - 1. Zei door sommige auteurs tegen de bordura verzonnen en afwisselend met een leeuw en een kasteel, symbolen van de koninkrijken van Castilla y León.
 • Gehakt - 1. Het is van toepassing op de vogel die de piek van verschillende email heeft dan de rest van het lichaam. (V. Scholarship).
 • Heilige ceremonies figuren - 1. Báculos, Candelers, kaarsen, klokken, bewaarders, copones, relieksies en rozenkransen, hun email en situatie in het schild moeten worden aangegeven.
 • Home of Paratge - 1. Hidalgo de Cataluña. Gelijk aan de Hidalgo de Castilla en de Infanzón in Aragon
 • In de vieren - 1. Termijn die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om het kwartaal te definiëren. (V. Quarter).
 • Kwellen - 1. Arnés stuk dat de dij bedekt.
 • landhuis - 1. Territorium onderworpen aan het domein van de Heer of de dame en gelijk aan het bestuur van een van hen.
 • ongedeerd - 1. Er wordt gezegd van al dat dier dat geen garnizoen draagt.
 • Priesterkroon - 1. Verschillende onderwerpen werden gemaakt, voornamelijk olijfboom en spikes.
 • Privilege Shield - 1. verleend of bevestigd door echte genade.
 • Spiraal. - 1. wiens figuur is versierd met elementen in een spiraalvorm. Gebruikt in sommige Noordse bewapening, niet -bestaande in Spanje.
 • Surmotado Chief - 1. De baas wiens bovenste derde van email verschilt van het veld van het schild en de baas.
 • Truncada, Cruz - 1. Kruis gevormd door vierkante rechthoeken gescheiden van elkaar.