De familienaam Mcguffey: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcguffey is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcguffey. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcguffey toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcguffey.

De heraldiek van Mcguffey, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcguffey zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcguffey beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcguffey voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcguffey

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcguffey achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcguffey achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcguffey achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcguffey achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcguffey bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcguffey

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcguffey niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcguffey-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcguffey, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcguffey, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Adommed - 1. Wanneer het ene stuk met het andere wordt geladen. Niet meer gebruikte term. (V. versierd).
 • Band-sempalo - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de onderste helft van de stok.
 • Bedrading - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens stokken een salomonische of gevlochten vorm hebben.
 • Beker - 1. Vergelijkbaar met de kelk, kan dekking worden weergegeven. Symboliseerde voorheen de Richomombrie en de grootheid van het koninkrijk.
 • bloed - 1. Rode kleur. Vergelijkelijk gebruikt door sommige oude auteurs bij het beschrijven van gules. (V. Gules).
 • Capelo - 1. Timbre gebruikt in kerkelijke heraldiek. Meeuwen bekleed, met vijftien kwastjes in afwachting van koorden geplaatst in piramidale vorm die door kardinalen wordt gebruikt. Van Sinopel met tien kwastjes voor de aartsbisschoppen en met zes van dezelfde kl
 • Cartela liggend - 1. Cartela waarmee in tegenstelling tot zijn natuurlijke positie zich in horizontale positie bevindt.
 • Cruz de San Andrés - 1. Kruis gevormd door twee dwarsbalken geplaatst in Aspa. (V. Cruz Aspa).
 • Extremiteiten - 1. Generieke naam die dient om de tong, tanden, nagels, hoorns en dierenpoten aan te duiden.
 • Gearceerd - 1. Zei over de stukken en figuren die niet plat zijn en markeren een schaduw. In sommige verdragen wordt aangegeven dat de meubels plannen moeten zijn, zonder schaduwen of reliëfs.
 • geschreeuwd - 1. Het is van toepassing op elk dier dat wordt gearresteerd of genomen tussen banden of netwerken.
 • Halve vlucht naar beneden - 1. De uiteinden van de halve vlucht of vleugel moeten in de richting van het schild wijzen.
 • Nauw - 1. Er wordt gezegd van het stuk of figuur, veld van het schild dat onderhevig is aan een gordel.
 • Oude Gironado - 1. Er wordt gezegd van het Jironed Shield in een kruis of kruis van San Andrés.
 • Palo-Semibarra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de stok en de bovenste helft van de bar.
 • Pauw - 1. Ave. wordt over het algemeen vooraan weergegeven in een Ruante -positie, met zijn open staart en kijkend naar de rechterhand, zijn versierde kop van drie veren in Penacho. Het wordt ook gepresenteerd met profiel met de top van drie stokken afgewerkt in
 • Sprekers, wapens - 1. Zij zijn die vertegenwoordigd door een figuur, die de achternaam van de afkomst verwijst en aangeeft die zij vertegenwoordigen en de achternaam grafisch interpreteert.
 • Voor je - 1. Term gebruikt om de menselijke figuur aan te duiden, in deze situatie geplaatst.