De familienaam Mchalla: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mchalla is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mchalla. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mchalla toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mchalla.

De heraldiek van Mchalla, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mchalla zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mchalla beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mchalla voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mchalla

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mchalla achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mchalla achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mchalla achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mchalla achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mchalla bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mchalla

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mchalla niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mchalla-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mchalla, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mchalla, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Angleada - 1. Zei door sommige auteurs op banden, bars, stokken, kruisen, enz., Wiens randen worden gepresenteerd met een rij mediacirkels verenigd door de tips die ze uitkijken. (V. Anglelada, Anglesada, Holding).
 • Cartela liggend - 1. Cartela waarmee in tegenstelling tot zijn natuurlijke positie zich in horizontale positie bevindt.
 • Chevron geloofde - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron die wordt geloofd. Gebruikt in Engels en Europese heraldiek. (V. geloofde, aanmoediging).
 • Cruz links - 1. Kruis gevormd door semicirkels aan een buitenkant.
 • Cruz-Barra - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de bar.
 • Heilig graf, orde van de - 1. Militaire orde ingesteld in het oosten ter gelegenheid van de kruistochten en vervolgens in 1141 in Spanje gevestigd.
 • Kofferbak - 1. Er wordt gezegd van de stok of het gebroken stuk in stukken, zonder de vorm van je figuur te verliezen. (V. afgekapt).
 • Laureada, Cruz. - 1. Spaanse prijs. Het wordt vertegenwoordigd door vier zwaarden met de uiteinden aan de zijkanten van het schild en een laurierkroon.
 • Lepel - 1. Binnenlands keukengerei en heraldiekfiguur vertegenwoordigd door een handvat en een concaaf mes.
 • Liss - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om verschillende LIS -bloemen in het schildveld te definiëren. (V. Lis, Flower of Lis).
 • Maskerado - 1. Er wordt gezegd van elk wild dier, vooral de leeuw die een masker draagt
 • ontkoppeld - 1. boom waarvan de beker plat lijkt. 2. Cabria of Chevron met de gesneden punt. 3. Elk figuur of meubels waarin een stuk van de bovenkant is gesneden. (V. Bewegend, berucht).
 • Priesterkroon - 1. Verschillende onderwerpen werden gemaakt, voornamelijk olijfboom en spikes.
 • spiegel - 1. Figuur die wordt weergegeven in verschillende vormen en ovaal ontwerp, vierkant, rond, met mango, de contour of goudkader is meestal email en hetzelfde, het midden van de zilveren spiegel.
 • Volledig kruis - 1. Er wordt gezegd van het kruis gevormd door twee dwarsbalken, die alle kanten van het schild raken. (V. Cruz vol).
 • Willekeurige wapens - 1. Degenen die zijn aangenomen door griezel of ijdelheid, door een persoon, zonder te hebben verleend door een instelling.