De familienaam Mchome: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mchome is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mchome. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mchome toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mchome.

De heraldiek van Mchome, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mchome zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mchome beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mchome voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mchome

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mchome achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mchome achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mchome achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mchome achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mchome bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mchome

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mchome niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mchome-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mchome, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mchome, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Cabo de Armería huis - 1. Solar House van het grote familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo de Armería genoemd.
 • Cruz Aspa - 1. Kruis waarin de dwarsbalken een mes vormen (zie Cruz de San Andrés).
 • Extremiteiten - 1. Generieke naam die dient om de tong, tanden, nagels, hoorns en dierenpoten aan te duiden.
 • Gevuld - 1. stuk waarvan de randen worden afgeslacht of geprofileerd uit verschillende email.
 • Gironado in Sotuer - (V. Jironado in ASPA).
 • Hoefijzer - 1. Het moet worden weergegeven met zeven nagels of gaten. Normaal gesproken komen de uiteinden van het hoefijzer naar de tip., Als dit moet aangeven. Symboliseert: bescherming.
 • Kanarie - 1. Ave. wordt normaal weergegeven met goud, gehakt of getoond met de kleuren en email die natuurlijk zijn.
 • Maskerado - 1. Er wordt gezegd van elk wild dier, vooral de leeuw die een masker draagt
 • Merleted - 1. Figuur of stuk dat wordt weergegeven met kantelen. (V. Almenado).
 • Omarmd - 1. Term ten onrechte gebruikt door koppeling. (V. Embradado). 2. Zei door sommige auteurs van het dier die de armen tegelijkertijd hebben verhoogd met de bedoeling om te knuffelen of te vertrouwen, hoewel zonder aan te raken.
 • Privilege Shield - 1. verleend of bevestigd door echte genade.
 • Punta en gevallen - 1. Curvilíneo -driehoek die zijn hoekpunt heeft in het onderste derde deel van het schild en zijn basis in het onderste deel ervan.
 • Smal - 1. Er wordt gezegd dat het kruis wordt afgenomen tot de helft van zijn breedte past zich aan de bijbehorende meubels en cijfers. Verminderd geachte stuk.
 • Spiraal. - 1. wiens figuur is versierd met elementen in een spiraalvorm. Gebruikt in sommige Noordse bewapening, niet -bestaande in Spanje.
 • Terugpalen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de cijfers aan te duiden die zich terugdraaien of tegengestelden.
 • Tweevoudig - 1. Er wordt gezegd van het stuk, vooral het kruis, met de onderarmvork in de richting van de hoeken van de punt, die een chevron vormen. Het identificeren van het teken van de PicapedReros van de middeleeuwen.