De familienaam Mcilory: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcilory is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcilory. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcilory toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcilory.

De heraldiek van Mcilory, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcilory zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcilory beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcilory voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcilory

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcilory achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcilory achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcilory achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcilory achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcilory bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcilory

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcilory niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcilory-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcilory, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcilory, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Band-semeifaja - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de halve sinister van de gordel
 • Bordura van Spanje - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de alternatieve rand van composities te definiëren die zijn geladen met een leeuw en een kasteel, die de wapens van Castilla y León vertegenwoordigen.
 • Brandstapel - 1. Triangle wiens basis zich op de punt van het schild bevindt, een 1/3 breedte en zijn hoekpunt eindigt in het midden van de baas. Eervolle eerste orde. 2. ten onrechte door sommigen door tip. Symbool van gerechtigheid.
 • Cabine - 1. Deze constructie wordt weergegeven, geleid met het dak van stro en de wanden van stammen of steen. Het schildert zijn natuurlijke of zilveren en gouden kleur.
 • Chevron geloofde - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron die wordt geloofd. Gebruikt in Engels en Europese heraldiek. (V. geloofde, aanmoediging).
 • Denemarkenkroon - 1. Vergelijkbaar met die van Zweden, maar Surmontada van een trembolerend kruis.
 • Dubbele teller -verwijderd - 1. Zei door sommige auteurs tegen het stuk die aan beide kanten dubbel wordt aangemoedigd, maar hun openingen vallen niet samen, dat wil zeggen dat ze van de ene kant met de andere zijn afgewisseld. (V. tegenbrower).
 • Geketend - 1. Said van een persoon of dier is vastgebonden met een ketting van een bepaald email. Als het dieren zijn zoals leeuwen, beren, lebre ze, enz., Zal het email worden aangegeven zolang het niet ijzer is (sabel).
 • in tweeën delen. - 1. Het wordt ook gebruikt om het grootscherm van de grootte aan te duiden, wat het resultaat is van deel twee wapens van wapens die een nieuwe vormen met de rechterhand van de eerste en half sinister van de tweede. Het gebruik ervan was de gedurende de de
 • Kruisbanda - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de band.
 • Markieshelm - 1. vooraan, zilver, bekleed met gules en met zeven roosters, bordura en roosters, vast met goud.
 • Portaal - 1. Er wordt gezegd van een open of gesloten deur van een blad van twee.
 • roerwiel - 1. Naval Rig. Gestraald wiel met zweep. Het zal vooraan worden weergegeven. (V. roer).
 • Shyan - 1. Term gebruikt om dieren aan te duiden die de tong, nagels, staart missen. 2. Er wordt gezegd van witte wapens met de gebroken punt, wiens onvolkomenheden in de figuren en stukken een strafnota zijn. 3. zei over het schild waarin ze zijn verwijderd
 • soeverein - 1. Er wordt gezegd van het gordijnschild waarvan de beroertes gebogen zijn. 2. Zei door een deel van de gordijnmantelado in curve.
 • Uitgelegd - (V. Expaste).
 • Vallea - 1. Grote nekkleding en teruggekeerd op de rug, schouders en borst die vooral in Vlaanderen (België) werd gebruikt en in de 16e eeuw in Spanje geïntroduceerd.
 • Willekeurige wapens - 1. Degenen die zijn aangenomen door griezel of ijdelheid, door een persoon, zonder te hebben verleend door een instelling.