De familienaam Mcilreavy: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcilreavy is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcilreavy. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcilreavy toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcilreavy.

De heraldiek van Mcilreavy, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcilreavy zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcilreavy beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcilreavy voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcilreavy

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcilreavy achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcilreavy achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcilreavy achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcilreavy achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcilreavy bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcilreavy

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcilreavy niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcilreavy-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcilreavy, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcilreavy, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aguila legde uit. - 1. Het wordt toegepast op Eagles wanneer ze twee hoofden hebben en uitgebreide vleugels. Volgens sommige auteurs, zoals Pater Menestier, begrijpt hij deze term voor alle Aguila's die Eagles hebben uitgebreid.
 • Bevelen - 1. Term gebruikt om het aantal stukken aan te duiden, gelijke riemen die herhalen met alternatiteit tussen metaal en kleur.
 • Bollonen - 1. Zei over de nagels van verschillende email dan het stuk of pantser dat ze draagt.
 • burggraaf - 1. Commissaris of afgevaardigde benoemd door de graaf om in plaats daarvan te regeren. Eer en waardigheidstitel voor de baron. 2. kroon op de biscount. (V. Crowns, Helmets, Vizconde Helmet, Yelmos).
 • Cruz de San Andrés - 1. Kruis gevormd door twee dwarsbalken geplaatst in Aspa. (V. Cruz Aspa).
 • Ento - 1. stuk waarvan de buitensprofielen druk zijn van vorm, zodat deze van een profiel overeenkomen met de lege ruimtes van de ander. 2. zei over de kromme verdeling in de vorm van verschillende emailclavks. 3. Afdeling van één stuk voor iedereen
 • Gemakte batterij - 1. Het is de batterij bestaande uit drie batterijen, soms toegevoegd door bloemen van LIS of andere cijfers.
 • Gesneden stuk - 1. Deze stukken zijn ontstaan ​​om wapens te onderscheiden met behulp van een brisury om de belangrijkste wapens van de tweede te onderscheiden. In andere assemblages worden de bezuinigingen gebruikt om de wapens van de persoon die een misdrijf heeft bega
 • Gestribte brug - 1. Degene die driehoekige stukken draagt ​​om de kluizen te ondersteunen.
 • Ladder - 1. (V. schaal).
 • Moro, hoofd - 1. Figuur die altijd wordt weergegeven door het hoofd van een Moor, profiel, sabel en tortillada, met een tape op het voorhoofd waarvan de lus in de nek zit. (V. Black).
 • Royal Crown of Portugal - 1. Vergelijkbaar met de Spaanse Royal Crown. (Zie Spaanse Royal Corona).
 • Spin - 1. Dit insect wordt weergegeven voor profiel of rug, op uw stof of zonder.
 • Verhogen - 1. Er wordt gezegd van een stuk of deel van een stuk dat op een hogere hoogte wordt geplaatst waaruit het overeenkomt, vooral de gordel of de cabrio.