De familienaam Mcinturff: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcinturff is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcinturff. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcinturff toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcinturff.

De heraldiek van Mcinturff, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcinturff zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcinturff beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcinturff voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcinturff

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcinturff achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcinturff achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcinturff achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcinturff achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcinturff bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcinturff

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcinturff niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcinturff-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcinturff, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcinturff, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • gecompenseerd - 1. Er wordt gezegd van elk stuk of figuur dat als garnizoen een filet draagt, behalve aan een van de uiteinden.
 • Gewei - 1. Wanneer een dier wordt vertegenwoordigd met zijn kroonlijst, is het zijn eigen kroonlijst, altijd met de meest acute of terminale onderdelen die aan de baas zijn gericht.
 • Gironado in Sotuer - (V. Jironado in ASPA).
 • Goed Aguila - 1. zei van de adelaar die is geladen met druppels bloed. (V. Druppelt).
 • leiboom - 1. Zei door een schrijver om op het rooster te wijzen, de sleutel tot een ander email, bijvoorbeeld in de achternaam Trussel. Van Gules, een rug, gesloten van goud.
 • Nagel - 1. Soorten maza die eindigen in ovale of ronde bewapende vorm met verouderde tips. Het zal verticaal worden geplaatst en het deel bestemd om pijn te doen naar het hoofd van het schild.
 • netto- - 1. Netwerken die worden gebruikt voor vissen of om een ​​dier te vangen. Ze zijn vertegenwoordigd in hun natuurlijke vormen.
 • Quadrifolio - 1. Figuur die een bloem van vier bladeren of afgeronde bloemblaadjes en afwerkingen weergeeft op een lichte punt, geperforeerd in het midden. Het lijkt op de klaver van vier bladen. Gebruikt in de Midden -Europese heraldische.
 • Senescalato - 1. Positie, waardigheid, gebruik van senescaal.
 • soeverein - 1. Er wordt gezegd van het gordijnschild waarvan de beroertes gebogen zijn. 2. Zei door een deel van de gordijnmantelado in curve.
 • Sprekers, wapens - 1. Zij zijn die vertegenwoordigd door een figuur, die de achternaam van de afkomst verwijst en aangeeft die zij vertegenwoordigen en de achternaam grafisch interpreteert.
 • stoel - 1. Rig voor paardrijden. Het wordt meestal weergegeven in profiel of voorkant met hangende stijgbeugels. Het heeft de voorkeur om aan te geven hoe laat het komt. 2. De stoel als troon is een symbool van soevereine autoriteit. (V. Mount stoelen).
 • Tortelduif - 1. Ave. Het wordt weergegeven met gevouwen vleugels. Het symboliseert zowel en duif huwelijkse trouw. (V. Paloma).
 • Van Heraudie - 1. Het is het oudste heraldische verdrag dat bekend is, geschreven in de Anglo-Normanda-taal tegen de jaren 1341 en 1345, volgens M. de Riquer. Hoewel er vanaf het einde van de dertiende eeuw sommige zelfs ouder zijn, in de vorm van rollen. (Zie armorial)