De familienaam Oppier: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Oppier is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Oppier. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Oppier toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Oppier.

De heraldiek van Oppier, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Oppier zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Oppier beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Oppier voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Oppier

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Oppier achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Oppier achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Oppier achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Oppier achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Oppier bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Oppier

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Oppier niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Oppier-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Oppier, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Oppier, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandband - 1. stuk dat het resultaat is van de vereniging van de band en de voet.
 • Buitenlands - 1. Wanneer een wapen niet onderworpen is aan de regels van het blazon. 2. Er wordt gezegd van valse wapens.
 • Cruz Set - 1. Kruis waarin het onderste uiteinde eindigt in een puntig of verouderd.
 • Dubbele teller -verwijderd - 1. Zei door sommige auteurs tegen het stuk die aan beide kanten dubbel wordt aangemoedigd, maar hun openingen vallen niet samen, dat wil zeggen dat ze van de ene kant met de andere zijn afgewisseld. (V. tegenbrower).
 • Klaar - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de listel aan te duiden. (V. Listel).
 • molenrad - 1. Het wordt weergegeven met steen, rond en in verschillende richtingen gestreept met een mast of ijzeren hand in het midden of zonder. Slechts de helft van dit wiel is ook in sommige wapenschilden getrokken. Symbool van werk, overvloed en kracht.
 • ongedeerd - 1. Er wordt gezegd van al dat dier dat geen garnizoen draagt.
 • Palo-Semibarra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de stok en de bovenste helft van de bar.
 • Prinses - 1. De infanta's van Spanje brengen hun schild in Losanje, met een kroon van een baby, die de volledige en niet -split -wapens plaatst, versierd met twee groene palmen, zoals de koninginnen.
 • Roel Jironado - 1. De Jironado Roel is meestal twaalf alternatieve en gebogen stukken, zes kleuren en zes metaal.
 • schaduw - 1. Het is de figuur of schaduw die een figuur geeft door een zeer vage passie waarin het veld van het schild wordt gezien, het is meestal van toepassing op de zon of de leeuw.
 • Stalen - 1. Email gebruikt in verschillende Europese pantser. Niet -bestaand in Spanje
 • Tortelduif - 1. Ave. Het wordt weergegeven met gevouwen vleugels. Het symboliseert zowel en duif huwelijkse trouw. (V. Paloma).
 • Uitgelegd - (V. Expaste).