De familienaam Sijl: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Sijl is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Sijl. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Sijl toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Sijl.

De heraldiek van Sijl, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Sijl zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Sijl beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Sijl voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Sijl

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Sijl achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Sijl achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Sijl achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Sijl achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Sijl bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Sijl

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Sijl niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Sijl-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Sijl, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Sijl, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Cruz Aspa - 1. Kruis waarin de dwarsbalken een mes vormen (zie Cruz de San Andrés).
 • eerlijk - 1. Begevecht te paard en met een speer waarin de middeleeuwse ridders in toernooien en grote militaire partijen of ridderlijke ridder worden gemaakt om hun expertise en vaardigheden in het beheer van wapens aan te tonen. (V. Tournament).
 • Golf Verado. - 1. Zei zie zien dat zonder zilver en Azur de volgorde van zien te volgen die worden weergegeven die golven vormen.
 • Jironada Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis waarin in het midden vier girons van elke arm van alternatieve kleuren samenkomen.
 • Kofferbak - 1. Er wordt gezegd van de stok of het gebroken stuk in stukken, zonder de vorm van je figuur te verliezen. (V. afgekapt).
 • lauwerkrans - 1. Sierfiguur gevormd met bloemen, kruiden, met elkaar verweven of verenigd met banden. In heraldiek zijn er verschillende soorten van hen.
 • Lobbyen - 1. zei van de adelaar die wordt gehouden met obstakels of houten stokken. (Zie Lock, work-o).
 • Markieshelm - 1. vooraan, zilver, bekleed met gules en met zeven roosters, bordura en roosters, vast met goud.
 • Natuurlijke poster - 1. Cartela vertegenwoordigd door middel van een strip die aan de uiteinden wordt gerold.
 • Secondon-Na - 1. Zoon of dochter die niet de eerstgeborene is van de nakomelingen van een gezin waarin Mayorazgo is.
 • Sils - 1. Ze zijn die van de schalen en als ze het niet specificeren, hebben ze hetzelfde glazuur als de rest van de figuur.
 • Sinistere flankbeweging - 1. Term gebruikt in heraldiek om de figuur aan te duiden die de sinistere flank van het schild verlaat.
 • zonnebloem - 1. Deze plant is geschilderd op een schild voor of profiel met de bocht, gekanteld en lommerrijk. Het is meestal geschilderd in goud of Sinopel.