De familienaam Steed: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Steed is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Steed. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Steed toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Steed.

De heraldiek van Steed, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Steed zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Steed beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Steed voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Steed

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Steed achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Steed achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Steed achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Steed achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Steed bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Steed

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Steed niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Steed-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Steed, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Steed, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • beschadigd - 1. Term gebruikt door sommige oude auteurs. Er werd gezegd toen het veld, riemen, stokken en andere genuanceerde van verschillende kleuren en folkvormige emaille of arabeske figuren van verschillende email of hetzelfde emaille. Zeer gebruikt in wat arsena
 • Boiler - 1. Figuur die over het algemeen de verhoogde handgrepen draagt ​​en soms gringolaat. Het is meestal geschilderd Sabre.
 • Bureaulade Cruz - 1. Het is het kruis dat vol zit met boren.
 • Cabriado - 1. Er wordt gezegd van het schild of de wrongel van metaal- en kleurgeiten afwisselend. (V. Chevronado).
 • Chimere, figuren - (V. Chimere figuren).
 • dit wat - 1. Lang en smal -bladeren zwaard van driehoekig gedeelte van zeer scherpe tips Witwapen Geschikt om pijn te doen (Lunge).
 • Figuur - 1. Term gebruikt in Spaanse heraldiek om de objecten of belastingen te definiëren die het wapen sieren. Ze kunnen worden onderscheiden in natuurlijke vormen: dieren, groenten, mensen met hun leden of een deel van hen, elementen zoals aarde, water, vuur
 • Fruit - 1. boom of struik geladen met de vrucht die eigen is geschilderd door een ander email dan de rest van de figuur.
 • Galopping - 1. Er wordt gezegd van het dier in de houding en actie van Gallop.
 • Langrave kroon - 1. Vergelijkbaar met die van de Duitse hertog. (Zie Crown of Duke German).
 • Lazarista - 1. Orde van ridders ingesteld in de heilige plaatsen, wiens doel was om de melaatsen bij te wonen. Zijn badge was een achtpunten kruis, als ster, Sinopel. 2. Knight behoren tot de genoemde orde.
 • Mislukte chevron - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron waarin het hoekpunt van deze laatste is gescheiden. (V. mislukt).
 • molenrad - 1. Het wordt weergegeven met steen, rond en in verschillende richtingen gestreept met een mast of ijzeren hand in het midden of zonder. Slechts de helft van dit wiel is ook in sommige wapenschilden getrokken. Symbool van werk, overvloed en kracht.
 • Nobele genealogie - 1. Geschiedenis en onderzoek van gezinnen in hun oorsprong wiens wapens lijken of het recht hebben om te verschijnen in de boeken genaamd Blassonarians, Noble, Armials.
 • ROTEA - 1. Termijn die door sommige Aragonese heraldisten wordt gebruikt om naar het kruis van San Jorge te vallen.
 • Royal Crown of Spanje - 1. Het wordt gevormd door een cirkel van goud verrijkt met edelstenen die acht bloemen, selderijbladeren ondersteunen, afgewisseld met één parel, verhoogd, met acht hoofdbanden geladen met parels, gesloten bovenop en in hun unie een wereldbol en een
 • Verdrievoudigd kruis - 1. Cruz gevormd door drie horizontale dwarsbalken die de verticale of centrale dwarsbalk kruisen. Vergelijkbaar met pauselijk.
 • Vernederd - 1. Er wordt gezegd van het stuk onder of onder een andere.