De familienaam Straetmans: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Straetmans is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Straetmans. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Straetmans toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Straetmans.

De heraldiek van Straetmans, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Straetmans zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Straetmans beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Straetmans voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Straetmans

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Straetmans achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Straetmans achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Straetmans achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Straetmans achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Straetmans bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Straetmans

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Straetmans niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Straetmans-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Straetmans, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Straetmans, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Afwisselend - 1. Zei door sommigen op de zin van elkaar en van elkaar. (V. Alternatief).
 • Bandhoofd - 1. Het is het resultaat van de vereniging van de baas en de band.
 • Bavarian Crown - 1. Vergelijkbaar met de kroon van Spanje. Gouden cirkel verrijkte steentjes, versterkt door acht bloemen van acanthus bladeren, selderij, afgewisseld met elk één parel, die worden vastgehouden door acht hoofdbanden (er worden er slechts vijf gezien), in p
 • Geciteerd - 1. Smalle of verminderde eerste -graafband, gereduceerd tot de helft van zijn breedte, sommige heraldisten zijn uit de mening, die het derde deel van de band of 1/9 van de breedte van de blazon moeten zijn. Verminderd geachte stuk.
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • Gevuld - 1. stuk waarvan de randen worden afgeslacht of geprofileerd uit verschillende email.
 • Gironado in Sotuer - (V. Jironado in ASPA).
 • gouden arend - 1. Het heeft een verspreide staart, grimmige kleur en bereikt een grotere grootte dan de gewone
 • Harp - 1. Het wordt ten onrechte door sommige heraldisten door Dante gezegd. (Zie Dantelado).
 • Heraldiek - 1. Heraldo -positie. 2. Naam gegeven aan de ceremonie die werd gemaakt om de Heralds te dopen, een handeling waarin de koning een glas wijn op de kop van de aanvrager leegmaakte.
 • Lepel - 1. Binnenlands keukengerei en heraldiekfiguur vertegenwoordigd door een handvat en een concaaf mes.
 • Malarlar - 1. Er wordt gezegd van de Vallar -kroon die sommige van zijn componenten zijn aangepast die de paliza imiteren. (V. Corona Vallar).
 • Portaal - 1. Er wordt gezegd van een open of gesloten deur van een blad van twee.
 • Potenza - 1. Figuur die eindigt in de vorm van "t".
 • Profielkruis - 1. Kruis waarin het een biefstuk eromheen draagt ​​van verschillende email dan de figuur.
 • roeisporen - 1. Naval Rig. De roeiriemen zullen worden vertegenwoordigd met de schop die naar het hoofd van het schild kijkt of zich bevindt als een aanvulling in een boot.
 • Sprankelend - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat eindigt in acute tips. (V. trillen).
 • stapel - 1. Uw heraldiektekening heeft geen vast ontwerp, hoewel rechte lijnen over het algemeen worden vermeden.