De familienaam Tamraoui: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Tamraoui is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Tamraoui. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Tamraoui toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Tamraoui.

De heraldiek van Tamraoui, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Tamraoui zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Tamraoui beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Tamraoui voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Tamraoui

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Tamraoui achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Tamraoui achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Tamraoui achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Tamraoui achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Tamraoui bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Tamraoui

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Tamraoui niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Tamraoui-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Tamraoui, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Tamraoui, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Cruz-Barra - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de bar.
 • Dames, schild - 1. Het schild van de dames of dames is meestal in de vorm van Losanje, sommige in plaats van die van hun afkomst te gebruiken, gebruiken hun echtgenoten. In sommige getrouwde damesschilden is er de helft van de wapens van de echtgenoot aan de rechterhand
 • Doncelhelm - 1. IJzer- of stalen helm, ingesteld aan de rechterkant, met open vizier zonder rek.
 • Enthousiast - 1. Zei door sommige auteurs op elk figuur die een of meer pluimen draagt.
 • gezicht - 1. Het menselijke gezicht van zijn natuurlijke kleur of andere email die toegeeft dat de heraldiek meestal is geverfd. Het kan worden weergegeven in profiel of voorkant.
 • Het hamsteren - 1. Het wordt begrepen van het blazon dat verenigd is, samen om een ​​alliantie aan te duiden. 2. In oude verdragen werd deze term gebruikt voor fushen, Losanjes en Macles, wanneer ze hun flanken aanraken, zonder een gezaaid te vormen. 3. Er wordt meestal
 • Lesonjes - 1. Term gebruikt door een 18e -eeuwse heraldisten om Losanje of Losanjeado te beschrijven.
 • Papier - 1. Unie van verschillende semicirkels die het veld van het schild dat een gaas vormt, het bulk bedekken, is gelijk aan die van de filet. Deze semi -cirkels worden in de gordel geplaatst die de schubben van een vis imiteren. Alleen de rand van de schalen i
 • Schildveld - 1. ruimte of oppervlak dat het interieur van het schild vormt, waarop de verschillende elementen die het schild vormen, zoals de stukken en figuren worden verdeeld. (V. Partities).
 • slang - 1. Snake vertegenwoordigde golvend, noda of bijt op uw staart. (V. golvend, nuda).
 • Tafelkleed - 1. Curvilineal of driehoekig stuk van het gordijn of het Mantelado -schild. (V. Cortinated, Mantelado).
 • Takken - 1. Boomtakken zijn over het algemeen weergegeven met Sinopel, Fruit of Leafy Color.
 • Vídamo - 1. kerkelijke advocaat benoemd door de koning van Frankrijk, die vervolgens aan de leken overging met de verplichting om kerkelijke goederen te verdedigen.